Storforshei IF-leder Mathilde Liland (t.v.) og butikksjef for Coop Prix Storforshei Emma Solheim er svært fornøyde med samarbeidsavtalen som idrettforeningen har inngått med Coop Midt-Norge.

Lokalbutikken og idrettslaget spiller på lag

Skrevet av Roger Marthinsen
17.02.2021 11:02 - OPPDATERT 17.02.2021 17:02

Coop og Storforshei IF heier på hverandre og har inngått en langsiktig avtale.

Storforshei Idrettsforening og Coop Midt-Norge har inngått en ny samarbeidsavtale. Avtalen gir idrettslaget økonomisk støtte og utstyr til barna. Avtalen strekker seg over minst tre år, og intensjonen er å holde nede kostnadene for barn som vil delta i idrettsaktiviteter.

Avtalen er et resultat av ønsket om samspill mellom lokalbutikken på Storforshei, som er en del av dagligvaregiganten, og Storforshei IF. Samtalene om er samarbeid for å styrke det lokale idrettstilbudet for barn og unge på Storforshei startet i høst. 

Emma Solheim, butikksjef ved Coop Prix på Storforshei, er svært fornøyd med avtalen. 

– Lokalbutikken og idrettstilbudet er viktig for innbyggerne på enhver liten plass i Norge, også her på Storforshei. At vi da får formalisert en felles vei fremover er en vinn-vinn situasjon for begge parter. Sammen gjør vi bygda attraktiv, sier Solheim, som i går fikk besøk i butikken av leder for Storforshei IF, Mathilde Liland. Den anledningen benyttet Solheim til å overrekke nye drikkeflasker og gymposer som Liland skal dele ut til barna i Storforshei IF.

– Vi i Storforshei IF er svært takknemlig for å få en sponsoravtale med Coop Midt-Norge i orden! Det er kjærkomment med støtte i disse dager, og vi er ekstra glade for støtte til fotballaktiviteten i idrettslaget, og ser fram til samarbeidet, sier Mathilde Liland. 

– Coop er og skal være en sterk bidragsyter for breddeidrett på Helgeland. Vi vet at støtten er viktig, og at mange barn finner glede og tilhørighet i idretten, sier Coop Midt-Norges markedssjef for Helgeland, Mona Stensheim.

-------

 

 

[annonse]
 

 

 

 


 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.