Lyser opp teaterbygget, og planlegger både en digital forestilling og en forestilling gjennom vinduene i teatret

Skrevet av Hedda Hiller
25.04.2020 11:00

– Vi ønsker å gi vårt publikum i Mo i Rana en liten gave i disse avstands-tider.

– Nordland Teater ønsker å gi vårt publikum i Mo i Rana en liten gave i disse avstands-tider, sier markedsmedarbeider Tina Ditlefsen ved Nordland Teater. 

Teateret har derfor lagd et vandreteater med lyd, lys og poesi utenfor bygget.

Rundt Nordland Teater-bygget har lysmester Johan Haugen satt opp forskjellige lysinstallasjoner, og noe av dette er lydsatt av lydtekniker Frode Fridtjofsen.

Ved inngangspartiet vil du i mørket legge merke til et bankende hjerte. Her kan du høre en tekst skrevet av Sven Henriksen, lest av Wenche Bakken, Sissel Brean, Stein Elvestad, Sven Henriksen og Linda Mathisen.

– Innimellom kommer det nye lysinstallasjoner til, noe blir endret etterhvert og vi finner stadig på nye kreative småting å tilføye, sier Ditlefsen.

Frem til 17. mai jobber også teatret med å lage en større utstilling, som folk kan se inn gjennom vinduene i øvre foaje, på oversiden av teatret.

– Så vi håper folk tar seg en vandretur forbi teatret og ser hva de kreative hjernene på innsiden kan vise frem. Legg dagens trimtur til oss, eller ta deg en kjøretur i skumringa.

På Hovedscena jobbes det med den digitale utgaven av Kolstads siste.

– Det blir endel endringer fra den planlagte forestillingen, men det jobbes mot en verdig avslutningsforestilling for vår kjære nestor Andreas Kolstad, som har jobbet som skuespiller i 45 år.

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.