Målt til 156 km/t i tunnel

Politiet og Utrykninsgpolitiet var i natt på plass i to tunneler. Det får noen bilister betale dyrt for.

Både politiet og Utrykningspolitiet har i natt gjennomført fartskontroller på E6 i Korgfjelltunnelen og fylkesvei 78 i Toventunnelen. 

I Korgfjelltunnelen var det Utrykningspolitiet som var på plass sent i går kveld/ tidlig på natta. Her ble to bilister ilagt fartsbot. Høyeste hastighet ble målt til 94 km/t, meldte Nordland politidistrikts operasjonssentral klokken kvart over tolv i natt.

Fartsgrensa i Korgfjelltunnelen er 80 km/t.

I Toventunnelen, også der med 80-grense, gikk det enda raskere for seg, når politiet gjennomførte gjennomsnittsmålinger inne i tunnelen seint i natt/tidlig på nattmorgenen:

En bilist ble målt til 110 km/t. Vedkommende slipper unna med ei fartsbot på en del tusen og prikker i førerkortet. En mann i begynnelsen av 20-årene må imidlertid belage seg på ei god stund uten førerkort og trolig også en rettssak som kan føre til fengsel, etter å ha blitt mål til å kjøre med ei snittfart på hele 156 km/t. 

– Mann i starten av 20-årene målt til 156 km/t. Førerkortet midlertidig beslaglagt, melder Nordland politidistrikts operasjonssentral klokken 06:28.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.