Mads Fagerli Halsøy og Adan Hussein har begge signert nye kontrakter med Bodø/Glimt. Foto: Roger Marthinsen

Mads har forlenget med Glimt

Skrevet av Roger Marthinsen
19.05.2020 19:30

Den tidligere Åga IL-spilleren har signer kontrakt som binder han til gultrøyene ut 2023.

Mads Fagerli Halsøy er en av tre spillere som har forlenget sin kontrakt med Bodø/Glimt. 

Den tidligere Åga IL-spilleren signerte i fjor sin første proffkontrakt med klubben, som da var for tre år. Nå har han, Adan Hussein og Elias Hoff Melkersen, signert nye treårskontrakter, som strekker seg ut 2023. Det er spillerne fornøyd med. 

Halsøy og lagkompisene mener Glimt er en fin klubb for unge spillere. 

– Er du frisk og i god form, så får du prøve deg, sier Mads Fagerli Halsøy til Glimts egen nettside.

Leder for Glimt-akademiet, Gregg Broughton, er glad for at de unge spillerne har valgt å forlenge kontraktene.

– De fortjener denne muligheten, og vi ser frem til å fortsette å jobbe sammen med de de neste tre årene. Det har vært bra å se hvordan guttene har reagert på situasjonen de siste ukene, og de har virkelig tatt sin plass i gruppa, sier Broughton. 

Spillerutvikler for B-laget, Jan Erik Bjerk, er imponert over nivået på de unge spillerne. 

– Det som skjer i klubben nå er veldig positivt, og det legges merke til. En slik bredde, med et så høyt nivå har jeg aldri opplevd i Glimt før, sier Bjerk.

Sportslig leder og tidligere a-lagstrener Aasmund Bjørkan sier at han har troen på at en spiller som Mads Fagerli Halsøy kan ta steget opp og etablere seg på a-laget.

[annonse]
– Mads, Adan og Elias er gutter som vi håper fortsetter den fine utviklingen de har hatt, og vi gleder oss til å se fortsettelsen. Det er utrolig artig at guttene som kommer opp ønsker å være med å ta de stegene som gjør det mulig for de å gå den løypa andre unge gutter har gjort før de, sier Bjørkan til Glimt.no. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.