FØLER SEG SIKRERE PÅ REALISERING AV NY FLYPLASS: Førstekandidat Allan Johansen og tredjekandidat Johnny Ronesen benyttet muligheten til å slå an en prat med samferdselsminister, Jon Georg Dale. Blant samtaletemaene var flyplass-saken. Foto: Rana FrP

– Ministeren er positiv til at anbudsprosessen er i gang

Skrevet av Redaksjonen
30.03.2019 19:37 - OPPDATERT 30.03.2019 20:49

Denne helga gikk FrPs vårkonferanse av staben på Gardemoen. Førstekandidat Allan Johansen og tredjekandidat Johnny Ronesen i Rana FrP benyttet anledningen til å snakke med samferdselsminister, Jon Georg Dale, om blant annet flyplass-saken.

Denne helga gikk FrPs vårkonferanse av staben på Gardemoen. Konferansen hadde samlet cirka 200 FrP-tillitsvalgte fra hele landet, primært toppkandidater til kommunevalget, til kurs og foredrag.

Fra Rana FrP møtte deres førstekandidat Allan Johansen, Nina Mikkelborg andrekandidat og tredjekandidat Johnny Ronesen. De benyttet muligheten til å slå an en prat med samferdselsminister, Jon Georg Dale. Blant samtaletemaene var flyplass-saken.

Dale virket svært positiv til planene:

– Jeg ser frem til at vi snart får prisberegningen på plass slik at vi kan ta et skritt videre i planene om storflyplass på Helgeland, fortalte samferdselsministeren.

Videre kunne han fortelle at han var nysgjerrig på videre gang i saken:

– Jeg er like spent som dere! Vi får se hva som skjer videre.

De to toppkandidatene fra Rana FrP føler seg nå enda mer sikre på at flyplassen på Helgeland snart blir realisert, og gleder seg over at det stadig skjer nye fremskritt i prosessen av denne viktige saken:

– Dette blir uten tvil det største samferdselsløftet på Helgeland i vår levetid, og dette vil absolutt skape en enklere hverdag for folk flest, avslutter Johnny Ronesen.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.