Mosing består i dag av 15 medlemmer, som er klare til å ta i mot publikum i Mo kirke 6. juni. Foto: Privat

På rømmen i Mo kirke

Skrevet av Hedda Hiller
31.05.2019 17:00

De 15 ungdommene i Mosing har med seg flere gjester og et solid band i ryggen når de holder sin vårkonsert.

Førstkommende torsdag holder Mosing sin tradisjonsrike vårkonsert i Mo kirke. Konserten er døpt "Mosing på rømmen", og er den tjuende vårkonserten i rekken. 

De 15 ungdommene mellom 14 og 20 år har brukt onsdagene etter jul på å øve inn sanger til konserten og gleder seg nå til å fremføre det de har øvd på de siste månedene. Mosing stiller med solister fra egne rekker, og alle som ønsker det får være solister på minst en sang. 

Programmet til konserten er satt sammen av ulike musikksjangere og av både nye og gamle sanger.

– Mosing sin musikalske leder, Bjørn Skogly, hevder hvert år at han er landets eldste tensing-dirigent, og det stemmer nok. Det hindre han ikke fra å arrangere de sangene som ungdommene velger ut til konsertene. Vi får blant annet høre Sigrids «Don,t Feel Like Crying», som kom ut i år, Eva Weel Skrams «Om du vil» fra 2018 og Maria Menas «All This Time». Av gospelsanger får vi blant annet en gjenganger fra flere tidligere vårkonserter, «Joyfull» fra filmen Sister Act 2 og fra Coldplay er det sangen «Up &Up» som står på programmet i år. Og enda er det flere godbiter vi plukket med oss da vi var på rømmen! skriver Mosing i en pressemelding. 

Til konserten har Mosing fått med seg Bjørn Skogly (tangenter), Roger Israelsen (perkusjon), Geir Arne Johansen (gitar) og Geir Are Kristiansen (bass). De tre eldste i Tweensing, som alle starter i Mosing fra høsten av, er også med som gjester.

– De skal fremføre en av sangene fra sin konsert som var i Mo kirke rett før påske. Den siste uka skal nå brukes på å samkjøre band, solister og kor og torsdag når dørene åpnes litt før sju må det siste være kommet på plass. Det er gratis inngang, men det tas inn kollekt på vei ut, skriver Mosing i pressemeldingen. 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.