Pengegaven fra Mo Hornmusikk kommer godt med for kreftpoliklinikken ved sykehusenheten i Mo i Rana. Fra venstre: Beate Aspdal, direktør, Snorre Pettersen, Mo Hornmusikk, Sølvi Hall, kreftsykepleier og Bente Lunde, kreftsykepleier.

Gir 113.000 kroner
til poliklinikken

Skrevet av Redaksjonen
10.07.2018 10:53 - OPPDATERT 10.07.2018 15:20

Har til sammen gitt 350.000 til kreftpoliklinikken ved sykehuset.

– Vi liker å ta samfunnsansvar, og å dele av overskuddet vi har. Kreftpoliklinikken ved sykehuset og de mange pasientene der fortjener å få penger som kan gjøre oppholdet der lettere for de som er rammet av kreft, sier Snorre Pettersen i Mo Hornmusikk. Han stakk denne uka innom med en sjekk på 113.000 kroner til kreftpoliklinikken. Og det er ikke første gangen. Over en del år er det blitt mange sjekker til samme sak.

– Sjekkene har økt for hver gang. Jeg tror vi nå har gitt over 350.000 kroner til kreftpoliklinikken ved sykehuset. Og så har vi tidligere gitt 200.000 kroner til Ladva i Russland og barnehjemmet der, forteller Snorre Pettersen.  

Pengene kommer ikke ene og alene fra Mo Hornmusikk. En del av pengene er overskudd fra konsertene hornmusikken har, men i tillegg får de penger til formålet fra ulike foreninger, privatpersoner og næringslivet. Alt til en god sak.

– Vi setter uendelig stor pris på gavene fra givere som Mo Hornmusikk. Pengene kommer godt med i arbeidet med å gjøre pasienthverdagen til kreftpasientene våre så god som mulig, sier Beate Aspdal, direktør ved sykehuset i Mo i Rana.

Kreftsykepleierne Bente Lunde og Sølvi Hall forteller at gavene fra Mo Hornmusikk og andre utelukkende blir brukt til kreftpasientenes beste.

– Vi bruker pengene til å skaffe hos gode stoler til pasientene, TV på behandlingsrommene, iPad og alt annet som gjør ting lettere og bedre for kreftpasientene. Vi er svært takknemlig for gavene fra Mo Hornmusikk for de gjør virkelig en forskjell i pasienthverdagen, sier de to.

(pressemelding)

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.