Nestleder i Rana Frp, Kristoffer Andersen. Foto: Henry Lee

"Nå er det vanlige folks tur... til å betale privatfly for terrorister"

– Hvilket land er vi, som inviterer terrorister til norsk jord? På nordmenns regning? spør Rana Frps Kristoffer Andersen.

--------–

DEBATT - dette er et debattinnlegg skrevet at ekstern bidragsyter, og meningsinnholdet er skribentens.

----------

Hva er Norge i dag? Hvilket land lever vi i?

Mange norske familier har ikke råd til å betale sin egen strømregning, og regjeringen har ikke «råd» til å gi gode nok støtteordninger. Boligprisene er latterlig høye og uoppnåelige for folk flest, både unge og godt voksne sliter med å kjøpe seg et hjem. Regjeringen ofrer ikke disse en tanke. Bensin- og dieselprisene er skyhøye, og regjeringen løfter ikke en finger for å lette den økonomiske hverdagen til folk flest. Enkelte mennesker lever med krevende og dødelige sykdommer og får ikke puste, og regjeringen vil ikke betale for medisiner.

Men, å bruke mange, mange millioner av norske skattepenger på å sende privatfly til Afghanistan... Og ikke et hvilket som helst fly, men et fly som lastes med 15 terrorister som har fått invitasjon til Oslo, for å drikke kaffe og spise småkaker med stabile nasjoner og stormakter - DET har regjeringen selvfølgelig råd til!

Siden årsskiftet 2001/2002 har Norge hatt soldater i Afghanistan, i cirka 20 år har vi vært i krig mot Taliban. I løpet av 20 år har terroristene drept 11 norske soldater og en norsk journalist, de har skutt mot, bombet og drept nordmenn. Hvorfor? For å ta makten i Afghanistan igjen, slik at de igjen kan tvinge kvinner ut av skole og arbeidsliv. Slik at de igjen kan henrette homofile, voldtektsofre og kvinner som viser håret sitt åpent i gatene. All form for frihet, alle verdier Norge lever etter, er forhatt av disse menneskene. Når Norge forlot Afghanistan tok Taliban raskt makten, og begynte en jakt på alle innbyggere som hadde hjulpet oss i vårt oppdrag for fred og frihet. Enkelte av våre nære hjelpere i Afghanistan hjalp vi ikke ut av landet, vi forlot dem i usikkerhet og kanskje til og med sendte de i en sikker død. Men Taliban, derimot, de kan vi plutselig fly opp til Norge på folkets regning, mens vi anerkjenner terroristene som styresmakt i et land som de har stjålet gjennom bruk av makt og terror.

Hvor mange mennesker har flyktet til Norge, for å komme seg vekk fra disse radikale islamistene? Hvor mange flyktninger spytter regjeringen på når de nå tar imot sine «eminente» gjester?

Hvilket land er vi, som inviterer terrorister til norsk jord? På nordmenns regning?

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Sjeldent blir jeg så opprørt og overrasket over politiske veivalg, og sjeldent blir jeg så dypt skuffet over landet mitt som jeg er nå. Dette er umusikalsk og sjokkerende, dette er en dolk i ryggen på våre avdøde soldater, våre veteraner, alle flyktninger vi har reddet og ikke minst alle kvinner, homofile og andre mennesker i Afghanistan som får kjenne Talibans grusomheter på kroppen.

De (Ap og Sp) sa det var vanlige folks tur, men lite visste jeg at radikale islamistiske terrorister kvalifiserte seg til kategorien vanlige folk. Jeg vil anmode regjeringen til å nå vende nesen hjemover, hjelpe folket sitt med strømregningene og sørge for at våre syke innbyggere for livsnødvendige medisiner. Også vil jeg slippe å noensinne se en norsk folkevalgt invitere og betale for at onde, hatefulle, religiøst fanatiske terrorister skal reise til Norge i privatjet.

Norge er og må fortsette å være et land som skal sette frihet, likestilling og menneskeverd høyt. Og regningen for dette grandiose kaffeslabberaset kan Støre og Huitfeldt få betale selv, det er ikke dette mine skattepenger skal gå til.

Saken fortsetter under annonsen.