Nå kan du bli Haaland cup-mester i FIFA!

Skrevet av Roger Marthinsen
17.10.2019 19:30 - OPPDATERT 18.10.2019 09:02

Meyergården blir arena når Haaland cup legger til e-sport, med FIFA, i menyen.

Når Haaland cup kjører i gang sitt 30. årsjubileum, blir det med ikke mindre enn tre nye grener på menyen. Forleden kunne Rana No fortelle at skyting og håndball er nye idretter på programmet. Nå kommer også en tredje nykommer på banen: E-sport.  

– Nå går det unna i svingene. Vi har bestemt at det også blir e-sport, FIFA, under årets Haaland cup, sier turneringsleder Jørgen Svarthoel.

FIFA-turneringen skal gjennomføres på Meyergården, under forutsetning av at tilstrekkelig mange deltakere melder seg på.

Arrangøren har satt 20 deltakere som et minimum.

– Det vil bli puljeoppsett ala vanlig fotballturnering med rundt fem i hver pulje. Deretter følger sluttspill, og stor finale til slutt. Så her er det mulighet for både unge, og gamle avdanka fotballspellere til å melde seg på, sier Jørgen Svarthoel.

Påmeldingen til Haaland cup er allarede i gang, men påmeldingen til e-sport-delen av turneringen blir åpnet i løpet av helga.

-----

Les også: 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.