Nå kan du få ditt pepperkakehus utstilt i banken og vinne premier

Skrevet av Redaksjonen
02.12.2019 19:30 - OPPDATERT 03.12.2019 06:01

Verket og Helgeland Sparebank inviterer til bakVerket.

– Det er lenge til Verket, men det er ikke lenge til jul. Førjulstiden er for mange fylt med kreative aktiviteter og ikke minst baking: I år kan de kreative delta på bakVerket der Verketfestivalen og Helgeland Sparebanks nye logo skal gi inspirasjon, sier Ingrid Alte Westman fra Verket.

Verket Musikkfestival og Helgeland Sparebank inviterer store og små til å bidra med kreative pepperkakehus som stilles ut i Helgeland Sparebanks lokaler og gir vinduspryd i julehøytiden.

Det blir kåret tre vinnere som får billetter til Verketfestivalen og en Bergansjakke. 

– Vi håper på fine bidrag, og er spente på å se kreativiteten som utspille seg, sier Westman.

BakVerket skal i tillegg til å være inspirert av Verketfestivalen inkludere Helgeland Sparebanks nye logo som ble lansert forrige uke. Det er opp til hver enkelt hvordan de lar seg inspirere av logoen, og det oppfordres til kreativitet og kunstnerisk frihet innenfor disse rammene. 

– Vi er veldig stolte av vår nye logo og profil, og ser fram til å se den i bruk på en kreativ måte. Symbolet i logoen har hentet inspirasjon fra lyset som er så spesielt her på Helgeland, og det blir spennende å se om noen gjør noe ekstra ut av det, sier Majken Hauknes i Helgeland Sparebank.

– Helgeland Sparebank er jo vår største samarbeidspartner som vi jobber tett med rundt festivalen, blant annet aktiviteter som dette. Vi synes det er kult å få inkludert den nye logoen deres i bakVerket, og gleder oss til å se kreative sammensveisinger av Verket og Helgeland Sparebank, sier Alte Westman.   

Deltakere må sende inn bilder av sine bidrag til [email protected], og selve bakVerket kan leveres fortløpende i kundemottaket hos Helgeland Sparebank alle hverdager. Siste frist for innlevering er 18. desember.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.