Nå kan du lage Verkets festivalfilm

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
09.08.2019 15:14 - OPPDATERT 09.08.2019 18:11

I år gjør Verket en filmvri. De lager årets festivalfilm med publikum.

 Etter hver festival lager Verket en aftermovie.  Her har festivalen brukt ulike mediebyråer og filmselskap opp gjennom årene. I år 11 gjør de noe nytt og engasjerer publikum i filmproduksjonen, melder Verket i en pressemelding.

 - Prima Vera Sound festival i Barcelona, som vi har besøkt noen ganger for å lære mer om festival, satte i år sammen en film basert på bilder fra publikum. Den ble vi inspirert av. Her er det riktignok et sted rundt 50.000 potensielle bidragsytere, men vi har trua på Verket-gjestene og at vi sammen med våre 5000 publikummere per kveld skal få til noe artig, sier Maiken Johansen og Ingrid Alte Westman i Verket.

 Festivalen ønsker med andre ord dine videoklipp og bilder fra helga. Publikum oppfordres til å tagge bilder og klipp med #dueverketfilmen19 og gjerne også sende klipp og bilder til e-postadressen [email protected]

 - Sammen ønsker vi å lage tidenes fineste aftermovie! Blant alle som sender inn bidrag trekker vi 10 vinnere av 2 festivalpass til Verket 2020, og det er i seg kult å være del av denne filmen som vi klipper til etter Verket er over. Fornyelse er fint, så nå er vi spente på resultatet og håper veldig mange sender inn bidrag. Barcelona og Mo i Rana er tross alt ikke SÅ forskjellig, ler Maiken og Ingrid.

- Det er bare å tagge og sende inn fortløpende, fra du ordner festivalsveisen og hiver på det festivalklærne, til du møter vennene på vorspiel, entrer området og digger foran scenen. Vær gjerne kreativ, pøs på med stemning, smil og glede – og overrask oss! 

Les mer om:

Verket Verket
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.