Daglig leder i Ranaregionen Næringsforening, Ingvild Skogvold. Foto: Henry Lee

Nå kan du nominere dine favoritter

– Prisutdelingen under Gallaria skaper stort engasjement, og vi ønsker å få inn så mange nominasjoner som mulig, sier Ingvild Skogvold i Ranaregionen Næringsforening.


Næringsforeningen inviterer publikum til å nominere sine favoritter.

Den 27. januar 2023 går Gallaria av stabelen. Tema for Ranaregionen Næringsforening sin årlige konferanse og gallafest er «Møt fremtiden nå».

Under Gallaria hedres de som går foran og brøyter vei, små og store bedrifter og ildsjeler, som inspirerer og tar samfunnsansvar, best på service, knallgode på markedsføring, tar i bruk ny teknologi eller på annen måte utmerker seg.

Daglig leder Ingvild Skogvold ønsker å få inn så mange nominasjoner som mulig fra publikum, oppfordrer Næringsforeningen i en pressemelding.

– Har du fått eksepsjonelt god service? Hvem mener du fortjener å bli kåret til «årets bedrift» og «årets ambassadør»? Prisutdelingen under Gallaria skaper stort engasjement, og vi ønsker å få inn så mange nominasjoner som mulig, sier Ingvild Skogvold.

Bedrifter inviteres også til å sende inn bidrag til fagpriser for markedsføring og kommunikasjon.

– Under Gallaria hedrer vi glimrende markedsføring og kommunikasjon. Har din bedrift gjennomført en vellykket kampanje, gjort et krafttak for bedre omdømme, investert i identitet, eller gitt ut en publikasjon som dere er spesielt fornøyd med? Send inn bidraget ditt, da vel! oppfordrer Skogvold

Bedrifter kan melde inn bidrag i fire kategorier, «identitet», «kampanje», «omdømme» og «informasjon». Det er en ekstern jury som velger ut finalister og vinnere til fagprisene for markedsføring og kommunikasjon.

Prisene for årets bedrift deles ut blant næringsforeningens medlemmer. Juryen for hederprisene (årets bedrift, årets ambassadør og service-prisen) er styret i Ranaregionen Næringsforening. Hvem som vinner Service-prisen stemmes fram av Rana Blad sine lesere, etter juryen har plukket ut finalister.

Fristen for å sende inn nominasjoner til hedersprisene og bidrag til markedsførings- og kommunikasjonsprisene er 2. desember. Bidrag og nominasjoner sendes inn på www.gallaria.no.

****

 ***

 ***