Anne Sofie Urke, leder i Rana KrF. Foto: Roger Marthinsen

«Når det trengs boligutbygging , hvorfor ble da Brennåsen boligfelt stoppet?»

– Det er til nå brukt 60 millioner på prosjekt Brennåsen boligfelt, som nå blir skrotet med et pennestrøk. Dette er dårlig forvaltning av Ranas ressurser skriver leder i Rana KrF, Anne Sofie Urke, og styremedlem i Rana KrF, Astrid Danielsen.

Ikke så få ganger har vi blir slått av harme og mismot over beslutninger som trampes igjennom i vår kommune. Nå er det den aktuelle Løkberg-saken, der Arbeiderpartiets Jan Erik Arnøy legger vekt på at kommunen trenger boliger.

Tenk, så til de grader trist at det skal tvinges igjennom bygging der grunneiere, naboer — ja til og med rådmann og Statsforvalteren er imot. Du snakker om hersketeknikk.

Vi stiller et stort spørsmål:

Når det trengs boligutbygging som Arnøy legger så stor vekt på, hvorfor ble da Brennåsen boligfelt stoppet? Mange har ventet i flere år på et positivt resultat.

Hva nå med alle resursene som har blitt brukt til utredninger til det som skulle bli Ranas største boligfelt? Det er til nå brukt 60 millioner på prosjekt Brennåsen boligfelt, som nå blir skrotet med et pennestrøk.

Dette er dårlig forvaltning av Ranas ressurser.

Håper vi kommer ut av denne hersketeknikken og begynner å lytte til folket.

Mange er i opprør og stiller spørsmål om denne maktkampen og resursbruken.

---–

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]