Lars-Andreas Østvik, Torkil Nersund, Ann-Helen Baadstrand fra Helgeland Kraft på plass i Reykjavik.

Nådde ikke helt opp i prestisjefinale

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
01.10.2019 18:18

Helgeland Kraft er likevel fornøyd med finaleplass i CHARGE Awards 2019 blant verdens største energiselskaper.

Helgeland Kraft er ett av tre selskap som har nådd finalen i CHARGE Awards 2019.
Helgeland Kraft var sammen med to andre energiselskaper finalist i CHARGE Awards i kategorien "Best green brand".

 – Når skuffelsen har lagt seg må vi være utrolig fornøyd med at vi som tross alt ikke er blant verdens største energiselskaper er blant de tre beste grønne merkevarer i verden, skriver selskapet på sin Facebook-side etter at den spennende finalen er unangjort.

– Øvre Forsland var også denne gang på den internasjonale scene og har fortsatt WOW-effekt hos publikum, forteller Helgeland Kraft.

Blant kriteriene CHARGE Awards-juryen vurderer, både i nomineringsfasen og ved kåring av vinner, er hvorvidt merkevaren skiller seg fra sine konkurrenter og oppfattes som unik. Evnen til å forstå og kommunisere med sine lojale kunder, er andre viktige forhold som vektlegges. 

I kategorien Helgeland Kraft er nominert i, Best green brand Category, er det fokus på miljø og bærekraft samt evne til å kommunisere og praktisere dette på en god måte som veier tyngst.

Les mer om:

Helgeland Kraft
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.