Næringsministeren til Mo

Skrevet av Roger Marthinsen
29.06.2020 12:31 - OPPDATERT 30.06.2020 17:34

Iselin Nybø kommer på sitt første Mo-besøk etter at hun skiftet departement.

I morgen, tirsdag 30. juni, kommer næringsminister Iselin Nybø på besøk til Mo i Rana.

Her skal hun besøke Freyr og Celsa. Tema for besøket er å se hvordan næringslivet har klart seg gjennom den korona-perioden, og hvilke muligheter man ser fremover.

– Den siste tiden har vært utfordrende for både små og store bedrifter rundt om i Norge. Jeg vil besøke bedrifter som har hatt utfordrende tider under koronakrisen, og bedrifter som ser nye muligheter i tiden fremover.  Jeg vil høre om utfordringer de har hatt og omstillingsplaner for den nye hverdagen fremover.  Jeg ønsker å bli bedre kjent med næringslivet i Mo i Rana og Sandnessjøen, og høre hva vi kan gjøre for at deres hverdag kan bli bedre, sier næringsminister Iselin Nybø.

Turen går først til Mo i Rana for å høre om planene for en batterifabrikk i tilknytning til Mo industripark. Etter det går turen over Korgfjellet, til Sandnessjøen, der næringsministeren skal møte representanter for Helgelandsbase AS og Slipen Mekaniske AS.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.