Kommuneoverlege og smittevernlege Frode Berg og ordfører Geir Waage kan konstatere at det ikke er meldt om nye tilfeller av korona-smitte Rana Foto: Roger Marthinsen

Nærmer seg 200 svar

Skrevet av Roger Marthinsen
25.03.2020 08:56

Har så langt testet 219 personer i Rana – har fått svar på 195 av prøvene. Nytt korona-dødsfall i Tromsø.

Rana kommune har per i onsdag 25. mars klokken 07, testet 219 personer for korona-smitte. Man har per i morges fått 195 svar, og av disse er 194 negative. En person har testet positivt og man venter på svar på 24 prøver.

En pasient som ble innlagt på UNN i Tromsø med coronavirus, døde på sykehuset natt til onsdag. Dette melder UNN på Twitter.

Det var en eldre mann som hadde alvorlig, underliggende sykdom. Av hensyn til de pårørende og personvernet vil ytterligere informasjon ikke bli gitt, skriver UNN.

I Nordland ble det i går meldt om fire nye postive korona-tester; en person i Dønna, en i Vega, en i Meløy og en i Bodø kommune. 23 personer i Nordland er nå bekreftet smittet av korona. Ti er bosatt i Bodø, tre i Hadsel, to i Vågan, to i Dønna og en person i kommunene Vega, Steigen, Sortland, Meløy og Rana, samt ett tilfelle der bostedskommune ennå ikke er bekreftet.  

I Norge er 2868 personer smittet av korona-viruset. 13 personer er døde etter å ha blitt smittet av viruset. 

----------

LES OGSÅ:

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.