Nesten-slåsskamp, ordensforstyrrelse og kjærste-krangel

Skrevet av Roger Marthinsen
09.08.2018 07:05

Politiet måtte i natt gripe inn og og megle mellom tre personer som var i ferd med å begynne å slåss utenfor et hotell i Mo sentrum.

– Fikk avverget slagsmålet. Partene sendt hjem hver til sitt, meldte Nordland politidistrikts operasjonssentral rundt klokken tre i natt.

Sent i går kveld rykket politiet ut til en privatadresse, etter å ha fått rapporter om høylydt krangling fra leilighet. Det viste seg at det var et kjærestepar som hadde hatt en krangel som var godt hørbar for omgivelsene. Da politiet ankom var det imidlertid rolig, og patruljen forlot stedet.

Onsdag kveld ble oppsøkte politiet også en annen privatadresse i Rana, etter melding om at en dame skapte uro. Politiet ba kvinnen om å fjerne seg fra stedet. Da dette pålegget ikke ble etterkommet, sørget politiet for å fjerne kvinnen fra adressen, med fysisk makt. Vedkommende blir anmeldt for ordensfortyrrelse.

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.