Knut-Bjørnar Braathen og Ronny Repvik under inngåelse av avtalen mellom Saga Mobil og Babcock Norge. Foto: Saga Mobil

Nordens største luftambulanse valgte nordnorsk: – Det er ekstra stas å kunne bruke en leverandør fra Nord-Norge til denne viktige tjenesten

Da Babcock skulle velge mobilavtale til selskapets ansatte i Norge, falt valget på en nordnorsk mobiloperatør.

Daglig leder i Babcock Norge, Ronny Repvik, er fornøyd med mulighet til å velge en nordnorsk aktør til avtalen som har en verdi på flere hundre tusen kroner. Babcock er Nordens største luftambulanseselskap, med virksomhet i Norge, Sverige, Finland og Åland.

– Vi er et nasjonalt selskap, og en del av et stort internasjonalt konsern. Men vi har vårt hovedkontor i Tromsø, og da er det ekstra stas å kunne bruke en leverandør fra Nord-Norge til denne viktige tjenesten, sier Repvik. 

Babcock ønsker i størst mulig grad å handle lokalt, men er avhengig av konkurransedyktige leverandører. 

– Da det viste seg at Saga Mobil kunne matche øvrige og langt større leverandører på kvalitet, service og pris, var valget enkelt, sier Repvik.

Leder for salg og marked i Saga Mobil, Knut-Bjørnar Braathen, er fornøyd med avtalen med ambulanseflyselskapet, som innebærer mobilløsninger til selskapets nærmere 200 ansatte.

– Babcock er en stor og viktig bedrift, og vi i Saga Mobil er stolte over at de valgte oss som leverandør av sentralbordløsning, mobiltelefoni og mobilt internett, i sterk konkurranse med de største aktørene i markedet, forteller Braathen fra sitt kontor på Mo.

Saga Mobil har avdelinger i Mo i Rana, Setermoen, Tromsø og Stjørdal, og tilbyr telefoni- og kommunikasjonsløsninger til små og mellomstore bedrifter i Norge.

– Fokuset har siden oppstarten vært konkurransedyktige priser og tjenester sammen med bransjens beste kundeservice. Saga Mobil skal være naturlig valg for bedrifter som vil ha personlig og lokal oppfølging fra våre forhandlere rundt om i Norge. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.