Kitt Grønningsæter er ny daglig leder i Visit Helgeland.

Ny daglig leder i Visit Helgeland: –⁠ En stor glede!

Kitt Grønningsæter tar over etter Torbjørn Tråslett.

Styret i Visit Helgeland AS har i styremøte den 28. juni 2022 vedtatt å tilby Kitt Grønningsæter rollen som daglig leder og reiselivssjef i Visit Helgeland. Grønningsæter har takket ja til tilbudet. 

Visit Helgeland, som er heleid av alle kommunene på Helgeland, er regionens viktigste redskap for å gjøre Helgeland synlig på reiselivskartet. Selskapet er en viktig ressurs både for reiselivet og for kommunene på Helgeland, og ikke minst for de som kommer på besøk. 

– Reiselivet på Helgeland er i rivende utvikling. I løpet av de to pandemiårene var veksten i overnattinger helt på topp nasjonalt, og for eksempel Lofoten er nå passert målt i antall overnattinger på hotell, campingplasser og så videre.

– Samtidig står reiselivet som andre sektorer i samfunnet overfor store muligheter og utfordringer. Både en usikker verden og hensynet til bærekraft gjør at man må tenke nytt, og samtidig åpner det seg nye muligheter med bedre kommunikasjon og nye tilbud, sier Torbjørn Tråslett i ei pressemelding. 

(Saken fortsetter under bildet)

Kitt Grønningsæter på middagstuva.

I høst takker Torbjørn Tråslett av etter å ha vært daglig leder og drivkraft i Visit Helgeland siden starten ti år tilbake.

– Da er det en stor glede for styret i Visit Helgeland å ønske Kitt Grønningsæter velkommen som daglig leder og reiselivssjef, sier styreleder Svein Arne Brygfjeld, og gir uttrykk for store forventninger til å få Kitt Grønningsæter med på laget. 

Grønningsæter har lang erfaring fra både privat og offentlig sektor, og hun har lang ledererfaring. Hun kommer nå fra stillingen som rådmann i Rødøy kommune. 

[annonse]
––––––––––––––––––