Ny singel og video fra Carsten

Av Redaksjonen
11.05.2018 07:30 - OPPDATERT 11.05.2018 14:42

– Albumet er veldig meg, en tryggere og mer selvgranskende meg. Jeg ser tilbake og jeg ser fremover.

Fredag 11. mai slipper Carsten første single fra det kommende albumet ”Ingenmannsland”. Samtidig presenteres musikkvideoen som er laget i samarbeid med SeNor og Kraft Dansekompani.

Carsten kommer med melodiøs og velprodusert norsk pop på albumet
”Ingenmannsland” (2018). Dette er artistens andre album og første singel som slippes fra albumet er «I ditt hus».

Sist vi hørte fra Carsten var i 2012 da han ga ut det kritikerroste albumet "Together & Alone" . Albumet var på engelsk i tett tekstsamarbeid med avdøde Ivan Magnussen, kjent fra Ghost Dog. I 2018 satser Carsten fra Mo i Rana på norsk og han synger på dialekt.
Denne gang har han sparret mye med Kristian Lorentzen fra Molo og Diskotek, og ikke minst resten av bandet som er et dyktig knippe musikere fra Helgeland.

Det er mørkt og melankolsk, men også med innslag av håp og oppløftende hverdagsbetraktninger av hvordan vi forholder oss til livet og folk rundt oss. På platen får han vist sin vokale allsidighet, og det veksler mellom det rolige til det tempo-sterke og rockete. Det er ikke så vanskelig å høre at Carsten er inspirert av band som Kent og Countings Crows i lydbildet, mens det tekstmessig er en langt mer re)lekterende og
personlig Carsten vi møter enn i 2012.

– Albumet er veldig meg, en tryggere og mer selvgranskende meg. Jeg ser tilbake og jeg ser fremover. ”I ditt hus” har også denne blandingen av det som var, det som er og det som kommer og i låta er det ei tekstlinje som jeg skrev da jeg var bare 15 år. Den Einnes på en gammel kassett jeg har, sier Carsten.

Flere singler slippes i tiden fremover. Albumet ”Ingenmannsland” kommer ut 22. juni.

Slippkonserten blir på Verket musikkfestival 24. august. Albumet er produsert i Studio Nord.

Bandbesetning med Carsten på “Ingenmannsland” er:
Tage Vedal, trommer
Bjørn Ronny Hansen, bass
Ole Martin Krokstrand, gitar og koring
Fred Endresen tangenter, gitar og koring
Aina Tangstad, koring
Arrangert og produsert av Fred Endresen.

(pressemelding)

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.