”Nye” Bremnes til Kroglia

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
02.03.2020 13:00 - OPPDATERT 02.03.2020 17:01

Faren hans Ola Bremnes, tante Kari Bremnes og onkel Lars Bremnes har alle preget musikknorge i flere tiår. Nå er det Inge Bremnes sin tur. Onsdag kommer det siste stjerneskuddet fra Bremnes-familien til Kroglia kulturgård.

Det skriver Kroglia kulturgård i en pressemelding.

Inge Bremnes lager populærmusikk på nordnorsk. Lydlandskapet veksler mellom det kraftfulle og stillferdige. Tekstene kan være underfundige og tvetydige, men noen ganger også åpenlyst direkte. 

Gjennom listinger av sine singler, ”Sne” og ”Ka du håpa på”, i både NRK P1 og P3 har Bremnes høstet særdeles mange lovord, noe som igjen har ført til mye radiospilling og flere utsolgte konserter over hele landet. Han er nå ute med ny musikk.

– Jeg har fulgt med på det Inge gjør over lengre tid, og vi gleder oss veldig til å ønske Bremnes og hans publikum velkommen til gårds på onsdag, sier Eldbjørg Fagerjord ved Kroglia kulturgård. 

Hun legger til at dette er en type konsert som passer i en intim setting, der artist og publikum kommer tett på hverandre.

- Det blir så bra! Vi har allerede hatt mange store konsertopplevelser i fjøset, og stemninga blir så inderlig nær og nydelig hver gang. 

– Dette er dessuten en eKsklUsiv mulighet til å oppleve en konsert i Kroglia - neste mulighet kommer ikke før til sommeren, sier Fagerjord. 

Det er fullt mulig å ta seg en helaften i Kroglia denne kvelden. Dørene åpnes i god tid før konserten, slik at gjestene kan få seg elggryte med ureist hovedingrediens, hjemmebakt brød, ferske kanelsnurrer og annen deilig bakst og nykverna kaffe.

 

Les mer om:

Kroglia Kulturgård
Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.