Foto: Roger Marthinsen

Nytt klassetrinn i karantene

Skrevet av Roger Marthinsen
20.01.2021 12:35

Flere klassetrinn er nå rammet av korona-utbruddet på Båsmo barneskole.

Hele 4. klassetrinn er satt i karantene, etter at korona-utbruddet ved skolen også har rammet dette trinnet. Også flere trinn kan nå være rammet.

Inntil tidligere i dag var det kun 5. trinn som var direkte berørt av utbruddet, der både elever og ansatte er bekreftet smittet. Nå er også 4. trinn rammet, og rektor Anni Breivik utelukker ikke at enda flere trinn er berørt.

– Vi jobber for å skaffe oss oversikt, men hele 4. trinn er nå i karantene, og hele eller deler av andre trinn kan også bli berørt, sier Breivik til Rana No.

Hele barneskolen, inkludert SFO, er i dag stengt. Kommuneoverlege Froder Berg antydet på en pressekonferanse nå nettopp at hjemmeskole vil bli innført.

– Vi skal senere i dag drøfte situasjonen med skolesjefen og ta beslutning om hvordan skoledagene skal organiseres fremover. Så snart vi har tatt en avgjørelse vil vi gå ut og orientere om dette, sier Båsmo-rektor Anni Breivik til Rana No.

----------

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.