Illustrasjon: Gerd Altmann, Pixabay

Nytt korona-tilfelle i Træna

Skrevet av Roger Marthinsen
13.01.2021 00:34

Kommunens andre tilfelle på under en uke.

En person i Træna kommune ble tirsdag bekreftet smittet av Covid-19.

– Vedkommende er isolert i sitt hjem. Kommunelegen har gjennomført smittesporing.  Det er snakk om importsmitte fra utlandet. Situasjonen er under kontroll, sier ordfører Jan Helge Andersen i en pressemelding. 

– Træna kommune vil samtidig oppfordre innbyggerne om å fortsette å holde avstand, vaske hendene og hoste i albuen, sier Andersen.

Dette er det andre korona-tilfellet i Træna i på under en uke, og det fjerde smittetilfeller totalt siden pandemien startet i mars 2020. 

Det siste døgnet er det registrert seks nye smittetilfeller fordelt på seks kommuner på Helgeland. På Nord-Helgeland er det registert nye tilfeller både i Træna og i Rødøy, som har et av landets forholdsvis største utbrudd. I tillegg er det bekreftet ett nytt tilfelle i Grane, Alstahaug, Brønnøy og Vefsn. 

Tirsdag ble det registrert 712 nye smittetilfeller av koronaviruset i Norge. 19 av disse ble registrert i Nordland, som nå har bekreftet 819 smittetilfeller siden pandemiens start.

Det totale smitteantallet i Norge siden februar i fjor er nå 56.615 personer. 

----------

 

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.