Foto: NTB

Nytt slipp fra Verket: –⁠ En levende legende

– Det kommer til å bli god kok på festivalsletta.


– Jeg gleder meg til et av Norges beste band kommer til Verket. Åge Aleksandersen er en levende legende, og det kommer til å bli god kok på festivalsletta», sier festivalsjef Ingrid Alte Westman i en pressemelding fra Verket.

I august entrer Åge og Sambandet scenen på Verket og det er dermed duket for en legendarisk kveld på Revelen.

– Få, om noen har hatt satt dypere spor i musikkhistorien her til lands enn selve gudfaren i norsk rock, som hele nasjonen er på fornavn med. Listen over Åges mange udødelige låter er lang, og publikum får visst aldri nok at låter som «Lys og varme», «Levva livet» og «Min dag». Gjennom årenes løp er Åge både utnevnt til ridder, og har spilt utsolgte konserter i Royal Albert Hall, men først og fremst er han fast leverandør av knallsterke låter og bunnsolide konserter, skriver Verket.

Over 50 år etter at han debuterte, som del av bandet Prudence, er nemlig Åge og hans trofaste følgesvenner i Sambandet fremdeles noen av landets aller beste musikere, og mer samspilte enn noensinne.

– Vi gleder oss til å høre Norsk Rockehistorie ljome utover festivalsletta på festivalsletta denne sensommerkvelden.

Om Verket:

Verket er Helgelands største festival og arrangeres årlig på tampen av sommeren i Mo i Rana. Festivalen finner sted på Revelen 25. og 26. august.

Følgende artister er så langt bekreftet til festivalen:

Highasakite, Sondre Justad, Madrugada, Astrid S, Åge & Sambandet, Vinni, Sirkus Eliassen, Beathoven, Lüt

****

****