Polarsirkelakademiets nye styre.

Nytt styre for fotballakademiet

Skrevet av Roger Marthinsen
06.11.2019 11:54

Representant fra hver av de bynære klubbene i Polarsirkelakademiets styre.

Åga ILs Terje Jacobsen er valgt til ny leder for Polarsirkelakademiets styre. Dette ble klart under et møte på Rana FKs klubbhus i går kveld.

I tillegg til Jacobsen, består det nye styret av Svein Erik Valla (Selfors UL, nestleder), Tommy Skarheim (Rana FK, sekretær), Kine Valrygg (Gruben IL, økonomiansvarlig), Espen Steinan (B&Y IL, utstyrsansvarlig) og Allan Berg (sportslig leder).

– Jeg er svært fornøyd med at vi nå har fått på plass et nytt styre, med en representant fra hver av de fem bynære klubbene, sier tidligere styreleder for Polarsirkelakademiet og styreleder for Rana FK, Ståle Krokstrand.

Polarsirkelakademiet «eies» og drives av klubbene, og er viktig for samarbeidet mellom klubbene. Hovedmålsettingen er at akademiet skal bidra til å sikre at unge utøvere med ambisjoner får mulighet til individuell utvikling, med tanke på rekruttering til norsk toppfotball. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.