Tidligere Mo IL-spiller Adrian Olsen Teigen debuterte i kveld i Obos-ligaen. Foto: Per-Inge Johnsen

Obos-debut for Adrian

Skrevet av Roger Marthinsen
05.08.2018 20:19

Adrian Olsen Teigen fikk i kveld sine første minutter med Obos-fotball, for sin nye klubb Levanger FK.

Den tidligere Åga IL og Mo IL-spilleren kom inn i det 89. spilleminutt i kveldens bortekamp mot Sogndal. Da var løpet allerede mer enn kjørt for Levanger, som tapte kampen hele 1-5.

Adrian Olsen Teigen ble klar for Levanger FK tidligere i sommer. Han var i troppen til kampene mot både Åsane (tap 1-2) og Mjøndalen (tap 0-4), men kom da ikke innpå. I kveld ble det altså debut på nest øverste nivå for 18-åringen.

Resten av sesongen vil bli en kamp for å berge plassen i Obos-serien, for Adrian og hans nye lagkamerater. Etter 18 serierunder, og med 12 kamper igjen å spille, ligger Levanger sist på tabellen. Opp til Florø på kvalik-plass er det imidlertid bare tre poeng. 

En annen ranværing, Joachim Olufsen, var på benken for Ranheim da laget i går tapte 1-3 mot Rosenborg.

I damallsvenskan spilte Lisa-Marie Karlseng Utland den siste halvtimen, da hennes FC Rosengård vant 1-0 borte mot Växjö. Med ti serierunder igjen å spille ligger Rosengård på 3. plass, fire poeng bak serieleder Piteå. 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.