Politiet ber om hjelp til å finne Astrid (86)

Skrevet av Roger Marthinsen, Hedda Hiller
08.10.2018 12:53 - OPPDATERT 09.10.2018 13:32

Det pågår en større leteaksjon etter Astrid Stenhaug, som har vært meldt savnet siden søndag kveld.

Politiet har sammen med Røde Kors satt i gang søk etter Astrid Stenhaug, på Sagbakken. Stenhaug er meldt savnet fra sin egen bopel på Sagbakken. Hun skal sist ha blitt observert søndag kveld, en gang mellom klokken 21 og 21:30. 

Politiet ber også om publikums hjelp for å finne den 86 år gamle kvinnen, og ønsker opplysninger som kan bidra til at kvinnen blir funnet. Man ber også publikum om å hjelpe til med letingen, ved at beboere sjekker egne garasjer, boder, hager og liknende. 

– I forbindelse med søk etter savnede Astrid Stenhaug, bes beboere som bor i området Langmoheia, Sagbakken og Revelen om å sjekke sine garasjer, hager og liknende, melder Nordland politidistrikts operasjonssentral.

De siste observasjonene av Astrid Stenhaug tilsier at hun kan være iført blå dongeribukse og svart dunjakke med rosa kanter. Hun er dårlig til beins og benytter gå-staver.

For tips og informasjon i saken, ring politiet på 02800.  

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.