Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken. Foto: Line M Fagermo.

Politiet ber publikum om tips

Skrevet av Line M. Fagermo
20.07.2020 14:15 - OPPDATERT 20.07.2020 17:02

Politiet i Rana ønsker å komme i kontakt med folk som var i området i Klokkerhagen søndag ettermiddag, hvor en lavvo brant ned.

Fungerende politistasjonssjef i Mo i Rana, Joakim Einhaug, sier at brannen i Klokkerhagen etterforskes på vanlig måte.

– Vi har ikke gjort noe gjennombrudd og har ingen mistenkte på nåværende tidspunkt. Vi har fått opplysninger om at det er observert folk i området i det gjeldende tidspunktet. Vi ønsker gjerne tips fra folk som har sett folk i området. De kan henvende seg til politiet på vanlig måte. 

Videre sier Einhaug at de har satt inn ekstra ressurser til patruljering i Klokkerhagen, i tillegg til barnehager, skoler og andre parker i Rana. 

– Vi har sett en økt tendens til skadeverk og hærverk rundt skoler og barnehager om sommeren. Ofte er det ungdom. Et fenomen som dukker opp om sommeren. Vi har nemlig mottatt noen saker på hærverk den siste tiden. 

– Vi ber om at folk er årvåken og følger med i nærområdet, og tar kontakt med politiet om de ser eller hører noe mistenkelig, sier Joakim Einhaug. 

....

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.