SKURRER PÅ FM-FREKVENS 89.1: Selv om en frekvens er nede kan man også høre Radio Rana via nettradio på hjemmesiden til Radio Rana og via diverse mobilapper. Foto: Radio Rana

Radio Rana rammet av uværet

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
11.01.2020 08:03

Har du mistet Radio Rana? Etter uværet de siste dagene har omformeren på Mofjellet ikke gitt signaler siden torsdag. Det finnes likevel andre veier til lokalradioen.

– Omformeren på Mofjellet som Lokalradioens venner formidler Radio Rana på via FM-frekvensen 89.1 Mhz er dessverre ute av drift og har sviktet oss helt de siste dagene, sier Oddvar Brennesvik, på vegne av Lokalradioens venner og Radio Rana i en pressemelding.

Brennesvik forklarer at etter uværet de siste dagene også med innslag av lyn og torden har omformeren ikke gitt signaler siden torsdag.

Omformeren med frekvensen 89.1 er den viktigste formidleren av radiosignalene fra Radio Rana. Lokalradioen er likevel fortsatt å høre på frekvensen 93.2 som har sitt utgangspunkt fra Toraneset.

– Hva som er den sikre årsaken til bortfallet på Mofjellet har vi per dags dato ikke sikre meninger om, men det jobbes fra foreningens side for å komme seg til fjells så raskt som mulig for inspeksjon og eventuelle reparasjoner, sier han og fortsetter.

– Lokalradioens venner beklager situasjonen at lokalradioen ikke formidles slik det ønskes, sier Brennesvik og legger til at Radio Rana også formidles som nettradio via hjemmesiden til Radio Rana og diverse mobilapper.

Foto: Radio Rana

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.