Lisa-Marie Karlseng Utland rakk å score sitt landslagsmål nummer 25 og 26 mot Armenia. Og fortsatt gjenstår det 20 minutter av kampen. Foto: Haob Berberyan, AP / NTB

Rakk å score to før VM-kvalikkampen forsvant i tåka

Lisa-Marie Karlseng Utland rakk å score to mål i det som ikke ble et sluttresultat, men en foreløpig meget solid ledelse.


Etter 70 minutter ble Norges VM-kvalikkamp mot Armenia i dag avblåst på grunn av tett tåke. I utgangspunktet skal de siste 20 minuttene av kampen spilles i morgen. 

Spenningen er imidlertid ikke akkurat til å ta og føle på, dersom det besluttes at de siste 20 minuttene av kampen skal spilles. Norge ledet nemlig hele 9-0 da kampen ble avblåst nå i ettermiddag. 

Lisa-Marie Karlseng Utland spilte fra start i kampen, som er hennes a-landskamp nummer 65, og rakk å score to ganger før tåka stanset oppgjøret. Først la hun på til 3-0 til Norge med en heading rett før pause. Etter 56 minutter satte 29-åringen sin andre og Norges sjette scoring for dagen, da hun effektuerte en Lisa Fjeldstad Naalsund-pasning i mål fra kloss hold.

(Saken fortsetter under bildet)

Foto: Haob Berberyan, AP / NTB

Med de to scoringene er Gruben-jenta nå oppe i 26 scoringer for Norge. I og med at Lisa-Marie fortsatt var på banen da kampen ble stanset og de siste 20 minuttene skal spilles onsdag, er det ingen umulighet at Utlands målkonto for Norge øker ytterligere allerede i morgen. 

De øvrige målene for Norge i 9-0-ledelsen ble scoret av Guro Bergsvand, Anja Sønstevold, Guro Reiten, Frida Leonhardsen Maanum, Elisabeth Terland (2) og debutant Celin Bizet Ildhusøy. 

Det er fortsatt ikke bestemt når i morgen resten av kampen skal spilles. 

 

 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.