Lisa-Marie Karlseng Utland rakk å score sitt landslagsmål nummer 25 og 26 mot Armenia. Og fortsatt gjenstår det 20 minutter av kampen. Foto: Haob Berberyan, AP / NTB

Rakk å score to før VM-kvalikkampen forsvant i tåka

Lisa-Marie Karlseng Utland rakk å score to mål i det som ikke ble et sluttresultat, men en foreløpig meget solid ledelse.

Etter 70 minutter ble Norges VM-kvalikkamp mot Armenia i dag avblåst på grunn av tett tåke. I utgangspunktet skal de siste 20 minuttene av kampen spilles i morgen. 

Spenningen er imidlertid ikke akkurat til å ta og føle på, dersom det besluttes at de siste 20 minuttene av kampen skal spilles. Norge ledet nemlig hele 9-0 da kampen ble avblåst nå i ettermiddag. 

Lisa-Marie Karlseng Utland spilte fra start i kampen, som er hennes a-landskamp nummer 65, og rakk å score to ganger før tåka stanset oppgjøret. Først la hun på til 3-0 til Norge med en heading rett før pause. Etter 56 minutter satte 29-åringen sin andre og Norges sjette scoring for dagen, da hun effektuerte en Lisa Fjeldstad Naalsund-pasning i mål fra kloss hold.

(Saken fortsetter under bildet)

Foto: Haob Berberyan, AP / NTB

Med de to scoringene er Gruben-jenta nå oppe i 26 scoringer for Norge. I og med at Lisa-Marie fortsatt var på banen da kampen ble stanset og de siste 20 minuttene skal spilles onsdag, er det ingen umulighet at Utlands målkonto for Norge øker ytterligere allerede i morgen. 

De øvrige målene for Norge i 9-0-ledelsen ble scoret av Guro Bergsvand, Anja Sønstevold, Guro Reiten, Frida Leonhardsen Maanum, Elisabeth Terland (2) og debutant Celin Bizet Ildhusøy. 

Det er fortsatt ikke bestemt når i morgen resten av kampen skal spilles. 

 

[annonse]
 

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.