Rana FK permitterer daglig leder

Skrevet av Roger Marthinsen
08.04.2020 12:09 - OPPDATERT 08.04.2020 17:02

Seriestarten er ustatt på ubestemt tid – nå permitterer Rana FK "halvparten" av daglig leder Sigurd Hognestad.

I går kom nyheten om at all idrettsaktivitet, ut over aktivitet med maks fem personer med minimum to meters avstand vil være forbudt i hvert fall frem til 15. juni. Dette betyr at seriestarten i fotball forskyves ytterligere, og at det nå er svært usikkert når eksemplevis fotballag kan gjenoppta felles treningsaktivitet.

Rana FK permitterte mesteparten av trenerstaben den 16. mars. Hovedtrener Tore Arne Jakobsen er delvis permittert og jobber i en 20 prosent stilling.

Nå er det også klart at daglig leder Sigurd Hognestad blir permittert. Av en pressemelding klubben har sendt ut i dag så vil Hognestad, som er klubbens eneste heltidsansatte, bli permittert med 50 prosent fra og med tirsdag 14. april.

I den delen Hognestad ikke er permittert skal han jobbe med drift og utvikling, deriblant med et prosjekt der Rana FK jobber for å bli kvalitetsklubb. 

I Fotball-Norge er det nå stor usikkerhet i forhold til hvordan 2020-sesongen skal kunne gjennomføres. Ulike løsninger diskuteres, og en av mulighetene som er luftet er å gjennomføre hele sesongen uten at det slippes inn tilskuere på kampene.  

----------

LES OGSÅ:

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.