Fra kommende sesong skal disse ungene spille på samme lag. Hva det laget skal hete er ikke riktig klart ennå, selv om ett navne har dratt solid i fra de øvrige alternativene. Foto: Roger Marthinsen

Rana FK leder suverent

Skrevet av Roger Marthinsen
18.12.2017 20:30 - OPPDATERT 15.01.2018 08:01

Halvannet døgn før det hele avgjøres, ligger det meste an til at den nye fotballklubbens navn blir Rana FK.

Etter at i overkant av 1500 stemmer har kommet inn i avstemningen om navnet på den nye fotballklubben i Mo i Rana, har hele 54 prosent stemt på Rana FK som klubbens navn.

Dersom denne tendensen holder seg frem til onsdag klokken 18, er det avgjort at dette blir den nye klubbens navn.

– Dersom en av kandidatene får over 50 prosent av stemmene, har vi en vinner. Dersom det ikke blir rent flertall for ett navn, kjører vi en runde nummer to med konkurranse mellom de to eller tre navnene som får flest stemmer, sier nemlig styreleder Ståle Krokstrand.

Her er navnene du kan stemme på:

Rana FK, Mokameratene, Mo i Rana FK,

Svartisen FK og Polar FK

Styret i den nye klubben valgte på forhånd ut i alt fem navn, som folk har kunnet stemme over siden fredag. Mo i Rana FK er navnet som er nærmest å utfordre Rana FK, med 21,2 prosent av stemmene.

Deretter følger Mokameratene er på 3. plass med drøyt 12,2 prosent, Svartisen FK med litt 9,3 prosent og, helt på bunn, Polar FK, med knappe 4 prosent.

Men kampen er ikke ferdig før fløyta lyder, og du kan stemme her frem til onsdag klokken 18!

[annonse]

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.