– Salg, kunder og service er min identitet, sier Rana Nos mye markedssjef, Siri Skaug. Foto: Ann Kristin Kjærnli

Rana No satser videre: Siri (33) er siste tilskudd

Skrevet av Ann Kristin Kjærnli
09.06.2021 06:00 - OPPDATERT 09.06.2021 10:21

– Både Rana No og byen er i vekst og ekspanderer. Å få være en del av det er en fantastisk mulighet, sier Siri Skaug.

I løpet av en måned har Rana No styrket staben i markedsavdelingen med to nyansatte. I mai ble Andreas Dahlmo (35) ansatt som innholdsprodusent. I tillegg er Siri Skaug hentet fra Bo Interiør til stillingen som markedssjef i Rana No, med oppstart allerede 2. juni. Sammen med markedskonsulent Anita Dahlberg skal de løfte markedsarbeidet og avisa ytterligere.

– Jeg hatt det helt fantastisk på Bo, men dette er det steg videre i en retning som er mer styrt mot min utdanning. Jeg kan nå bidra til å utvikle og posisjonere bedriften i markedet. Både Rana No og byen er i vekst og ekspanderer. Å få være en del av det er en fantastisk mulighet, sier Siri Skaug.

Hun har nylig gjennomført en bachelor i økonomi og administrasjon, med fordypning i digitalisering og internasjonal markedsføring. I tillegg har hun en bachelor i markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI Oslo. Hun har også et årsstudium i markedsføring og ledelse ved Nord universitet.

Siri er opprinnelig fra Villen i Rana, men flyttet allerede som 16-åring til Trøndelag for å satse på hest. Etter mange år i Trondheim, Stockholm, Lofoten, Bodø og Oslo kom hun i 2016 tilbake til Rana med en innholdsrik CV.

Hun har blant annet arbeidet for Eyvind Hellstrøms restaurant Bagatelle, og for Alex Sushi i Oslo. På Mo har hun vært restaurantsjef for No 3 og daglig leder for Tinde.

– Restaurant, mat og vin har vært lidenskapen min, og er det fortsatt. Nå lager jeg mye mer mat og drikker mer vin hjemme enn jeg noengang har gjort, røper Siri med glimt i øyet.

Serviceinstinktet har hun også tatt med seg videre.

– Jeg er ufattelig glad i å ha med mennesker å gjøre og liker å yte service. Salg, kunder og service er min identitet. Nå ser jeg fram til å bidra til å synliggjøre bedriften og dekke de ulike behovene til kundene og til næringslivets digitale utvikling. Vi er jo en attraktiv digital plattform, som kan dekke alle behovene innenfor markedsføring, og vi når ut til hele Nordland. Det er kjempespennende, sier Siri Skaug.

Ifølge daglig leder i Rana No, Ståle Pettersen, er styrkingen av markedsarbeidet en bevisst strategi.

[annonse]
– Dette er et resultat av ei klar satsing i Rana No, både redaksjonelt og kommersielt. Det skjer så mye spennende i Rana som vi ønsker å være med på, sier daglig leder i Rana No, Ståle Pettersen.

Stillingen er i utgangspunktet ei prosjektstilling ut året, men målet er at det skal være ei fast stilling fra nyttår.

– Vi har store forhåpninger til at vi vil lykkes og at dette er ei fast stilling fra 1. januar. Siri har en solid grunnmur, både i teori og praksis. I tillegg salgserfaring er hun en sprudlende dame med en energi og egenskaper som vi tror kan tilføre selskapet flere muligheter innen salg. Vi er sikre på at hun vil bli godt mottatt, sier Ståle Pettersen.

 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.