Rana Utviklingsselskap henter Cecilie Nordvik fra Rana Blad

Skrevet av Hedda Hiller
30.07.2019 10:53 - OPPDATERT 31.07.2019 01:10

Rana Utviklingsselskap har tilbydd Cecilie Nordvik stillingen som prosjektleder i RU med ansvar for destinasjonsutvikling og reiseliv.

Rana Utviklingsselskap utvider, og ansetter Cecilie Nordvik som prosjektleder med ansvar for destinasjonsutvikling

– Jeg er glad for at Cecilie Nordvik har valgt å takke ja dette og at hun blir en del av teamet vårt rundt første november, sier administerende direktør i RU, Ole M. Kolstad.

Nordvik har sin utdannelse fra University of South Australia hvor hun har graduate diplom i business marketing og fra University of Waikato på New Zealand hvor hun har graduate diplom i tourism management. Nordvik har bred erfaring fra reiselivet hvor hun blant annet har vært reiselivsrådgiver i Nordland fylkeskommune samt markedssjef i Visit Bodø. Hun har også jobbet med markedsarbeid i Rapp Bomek og Rana Blad.

– I Rana kommune sin nye temaplan for næringsutvikling er destinasjonsutvikling en av tre prioriterte næringsområder. Vi styrker derfor RU sin kapasitet og kompetanse på dette området ved at Cecilie Nordvik begynner hos oss. Vi tar inn over oss at en ny flyplass er nært forestående hvilket betyr at vi har behov for å arbeide mer strategisk med både besøksforvaltning og produktutvikling. I tillegg har vi en fantastisk region med mange spennende bedrifter.  Vi ser for oss et godt samarbeid med næringslivet og omkringliggende kommuner om dette, sier Kolstad.

Nordvik sier hun ser fram til å bli en del av Rana Utviklingsselskap, og at det er et viktig arbeid som skal gjøres i årene som kommer.

– Det blir spennende å starte reisemålsprosess og utviklingsarbeid sammen med mange dyktige aktører i regionen. Sammen skal vi jobbe frem en strategi for hvordan vi kan forvalte våre natur- og kulturressurser på best mulig måte; nå og i fremtiden. Vi har et meget godt utgangspunkt med mange flotte opplevelser, reiselivsaktører og steder rundt om i hele kommunen vår og det samme gjelder nabokommunene. Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang med dette arbeidet, sier Cecilie Nordvik, som tiltrer stillingen den 1. november. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.