UTVIKLINGSARENA FOR PARTIET: Kommunalutvalget skal være en arena for politikkutvikling og politikk som skal spilles inn til sentrale organer i Høyre. Foto: Høyre i Nord

Representanter fra Nord-Norge innvalgt til Høyres kommuneutvalg

Skrevet av Silje-Tamara Rojas
14.11.2019 17:00

Høyres ordfører i Bø kommune i Vesterålen, Sture Pedersen, er en av tre som denne uken ble valgt inn i Høyres kommunalutvalg.

Høyres ordfører i Bø kommune i Vesterålen, Sture Pedersen ble denne uken valgt inn i Høyres kommunalutvalg, det skriver Høyre i Nord i en pressemelding. 

Kommunalutvalget velges av Høyres sentralstyre for to år av gangen, og skal være det viktigste bindeleddet mellom partiets lokalpolitikere, stortingsgruppen, regjeringen og Høyres Hovedorganisasjon.

Kommunalutvalget skal være en arena for politikkutvikling og politikk som skal spilles inn til sentrale organer i Høyre. 

Utenom Sture Pedersen fra Bø og Nordland, ble Erlend Svardal Bøe, Høyres gruppeleder i Tromsø og Hans-Jacob Bønå, tidligere ordfører for Høyre i Vadsø valgt inn i Høyres kommunalutvalg. 

Debatt
Rana No oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.