Beleggsenteret er nå største butikk i Happy Homes-kjeden blant ca. 50 butikker. Butikspersonale: Øverst fra venstre: Tommy Fredriksen, Petter Pedersen, Grethe Fredriksen, Anne Berit Markussen, Bård Pedersen og Emilie Kjeldsen. Nederst fra venstre: Christina Storvoll og Tom Arntzen.

35 år i Rana

Beleggsenteret Happy Homes feirer stolte 35 år, og er eneste gjenlevende fargehandel siden 1986. Nøkkelen til suksessen ligger i stort fokus på faglig kompetanse og dyktighet. De er alltid oppdatert på nye trender og produkter, for å hjelpe kundene på best mulig måte.

– Jeg er stolt av at vi fortsatt er her. Det er et resultat av hardt arbeid og flinke medarbeidere med faglig kompetanse og god tilpasningsevne, sier daglig leder Tommy Fredriksen.
 

Fire nye ansatte

Nå satser Beleggsenteret friskt med tre nye ansatte og en lærling. Jeanette Amelia Hagen er lærling i malerfaget, og i butikken er Bård Pedersen, Christina Storvoll og Emilie Kjeldsen på plass. Bård skal ta fagbrev i salgsfaget, mens de to damene utdanner seg til interiørdesignere ved NKI.

 

Her viser Emilie frem gardinprøver. Beleggsenteret tilbyr også gardiner til hjemmet ditt.

 

Interiørhjelp helt hjem

Christina og Emilie kan komme på hjemmebesøk til deg som kunde for å planlegge en rød tråd gjennom interiøret basert på utvalgte farger du liker. De tar hensyn til lysforhold, møbler og hvilke farger som passer sammen. Deretter setter de sammen en fargepalett til ditt hjem, med forslag til farger og hvor du kan bruke dem. Christina forteller at å få jobbe med å skape et fint hjem for andre er hennes store drøm. 

 

Her jobber Christina frem et Mood-board (fargepalett) for en kunde. Mood-board benyttes for å få alle detaljene på plass og for lettere å se helheten i valg av farger og materialer.

 

– Det er dette jeg elsker å holde på med. Jeg har jobbet med interiør i mange år tidligere, men føler med dette at jeg er helt på riktig plass. Min store entusiasme for interiør- og fargefaget smitter gjerne over på kundene. Ofte tripper de nesten ut herfra fordi de gleder seg sånn til å male og fornye hjemmene sine, sier hun og ler.
 

Fra A til Å

Beleggsenteret er en ekte faghandel med spisskompetanse på overflatebehandling, noe som betyr at du finner et bredt utvalg av alt det du trenger. De ansatte har god kompetanse og vil gi deg de beste tipsene og rådene innen design og valg av riktige produkt. De har også egne håndverkere som kan gjøre små og store oppdrag for deg:
■ Malings- og tapetseringsarbeid
■ Flislegging
■ Gulvlegging i tørre og våte rom
■ Snekker- og innredningsarbeid
■ Gulvavretting med mer
■ Konsulenthjelp med egen interiørkonsulent

 

Håndverker-teamet: Øverst fra venstre: Svein Morten Jensen - Gulvlegger og maler, Stian Ånes - Formann malere, Bengt Pettersen - Flis og innredningsarbeider, Trond Myrvang - Formann flis og innredningsarbeid, Rune Sjøvoll- Tømrer og innredningsarbeider, Keneth Strøm - Maler. Nederst fra venstre: Julie Sundgård - Gulvlegger og maler, Martin Fredriksen – Maler og Jeanette Hagen - Lærling maler.