TROVERDIG: – Thomas er ærlig og troverdig, sier Henriette Figenschau og Marius Høgseth om hvorfor de har valgt megler Thomas Nygaard og Eiendomsmegler 1 flere ganger. De stiftet bekjentskap et par år før Rebecca (5) ble født. Lillebror er Emrik (3).

Alle gode ting er tre — med Eiendomsmegler 1

Skrevet for Eiendomsmegler 1 Mo i Rana
02.06.2021 14:55

Eiendomsmegler 1 er det opplagte valget for samboerparet Henriette Figenschau og Marius Høgseth. Faktisk så opplagt, at de velger dem og eiendomsmegler Thomas Nygaard for tredje gang på rad.

Vi vil ha Thomas, vi. Han er snart en del av familien vår, spøker Henriette Figenschau og utløser latter i den store stua på Ytteren.

Det er ikke bare den lille spøken som er årsaken til den gode stemningen i det lyse rommet med kontrastvegger i moderne blåtoner. Samboerparet Henriette Figenschau og Marius Høgseth, og eiendomsmegler Thomas Nygaard hos Eiendomsmegler 1 har nemlig møttes før: De et ungt par som skal selge et hjem, han en profesjonell part som loser dem trygt gjennom salgsprosessen.

 

 

Ærlig og troverdig

Akkurat nå pågår jakten på drømmeboligen i Rana og når de nå er klare til å selge huset de bor i nå, er valget av megler allerede avgjort:

– Vi stoler på Thomas. Han er ærlig og troverdig. Det gjør at vi føler oss trygge – både på det han sier til oss og på det han sier til potensielle kjøpere om vårt hus.

– Når man skal selge eller kjøpe bolig, er det store summer som er i spill. Da er det viktig for oss at megleren er ærlig og ikke overselger, sier samboerparet.

 

 

Enkelt med megler og bank i lag

De traff hverandre for sju år siden da Figenschau og Høgseth skulle selge en leilighet. Den gang var det litt mer tilfeldig at valget deres falt på Eiendomsmegler 1 og Thomas Nygaard, fordi de var kunde i Sparebank 1 Nord-Norge.

– Men jeg husker jo at vi stolte godt på kontakten vår i banken og at det var hun som anbefalte oss Thomas. Det føltes veldig trygt og godt at banken og eiendomsmegleren var under samme tak. Det gjorde at prosessen gikk enklere og raskere, forteller Figenschau.

 

 

– God oppfølging

Samboerparet delte umiddelbart den samme tilliten til eiendomsmegler Thomas Nygaard og den samstemtheten gjelder fortsatt i dag.

 

– Det er en grunn til at vi ikke har valgt noen andre! Eiendomsmegler 1 og megler Thomas Nygaard (foran) er et naturlig og trygt valg for Henriette Figenschau og Marius Høgseth, med barna Emrik (3) og Rebecca (5) på fanget.

 

– Vi har vært lenge på boligjakt og har truffet mange meglere, men vi faller alltid tilbake på Eiendomsmegler 1 og Thomas. Det er det en grunn til. Thomas har utelukkende gitt oss gode og trygge opplevelser i forbindelse med våre tidligere salg, sier Marius Høgseth.

– Vi har god kommunikasjon med han og vi får alltid god oppfølging, legger Figenschau til.

 

 

Et seriøst mellomledd

For avdelingsleder og eiendomsmegler Thomas Nygaard er dette svært hyggelige ord. Men det er også en bekreftelse på at Eiendomsmegler 1 gjør det de skal og opptrer slik de ønsker:

– For oss er det veldig viktig at kunden føler seg ivaretatt. Som de to sier, så er det snakk om store summer. Da er det viktig at folk opplever oss som seriøse, enten de skal selge eller kjøpe. Vi er et mellomledd som skal ivareta begge parter, sier Nygaard.

Nå ser han fram til å hjelpe småbarnsfamilien på Ytteren med å selge og til å ta imot potensielle kjøpere på visning. De har gitt seg selv et år på å finne drømmeboligen. Samtidig ser Nygaard og hans kollegaer fram til å lose kundene i nye Sparebank 1 Helgeland trygt igjennom salg av eiendom. Nå er det de to partene som skal spille hverandre og kundene gode, når hus, leilighet eller hytte skal selges.

– Vi synes det er positivt at vi i Eiendomsmegler 1 og Sparebank 1 Helgeland er å finne under samme tak. Det gjør det enklere for kunder som skal selge, sier Thomas Nygaard.

 

 

Flinke folk: F.v.: avdelingsleder Thomas Nygaard, eiendomsmegler Tina Jakobsen, trainee Herman Nerdal Fagernes, saksbehandler Isabel Halsøy, eiendomsmegler og nybygg­ansvarlig Gisle Kallestad og trainee Iselin Nilsen.

 

EIENDOMSMEGLER 1 MO I RANA:

  • Lokalt meglerkontor eid av Sparebank 1 Nord-Norge og Sparebank 1
  • Helgeland
  • 6 ansatte
  • Lang erfaring og meget god lokalkunnskap
  • Egen nybyggavdeling
  • En del av Nord-Norges største eiendomsmeglerkjede