SAMLET KOMPETANSE: Med bank, forsikring og eiendomsmegling samlet under ett tak, blir det lettere for deg som kunde å dekke alle behov på en effektiv måte. F.v. Seniorrådgiver Yngve Mikalsen og Skjalg Arneberg Jensen fra Forsikring Helgeland, finansrådgiver Rolf Martin Jensen i Jbf bank og forsikring og eiendomsmegler Tomi Christian Joahnsen.

Alt du trenger
– på ett sted

I en tid hvor alle kjemper om å bli størst mulig, går Eika-gruppen motsatt vei. Nå skaper de et lokalt finanshus hvor nettopp du får den hjelpen du trenger.

Du har kanskje kjent på frustrasjonen når du må taste innvalg nummer fire på telefonen for å få bistand. Du har kanskje blitt litt oppgitt når lokale filialer blir lagt ned og alt handler om digitale og sentraliserte løsninger.

Dette er bakgrunnen for at Jbf bank og forsikring, Aktiv Eiendomsmegling og Forsikring Helgeland nå innleder et samarbeid som gjør at du på en enkel måte kan få dekket dine behov enten det gjelder finansiering, forsikring eller kjøp og salg av bolig.

Saken fortsetter under bildet. KUNDEORIENTERT: – Med utgangspunkt i lokale selskaper skal man tilføre kompetanse og utvikle løsninger og tjenester som skaper merverdi for hver enkelt kunde, sier Yngve Mikalsen og Skjalg Arneberg Jensen i Forsikring Helgeland.

DET LILLE EKSTRA

– Det handler om å gi det lille ekstra. Sørge for at du får tilgang til personlig rådgiving av folk som kjenner det lokale markedet, sier finansrådgiver Rolf Martin Jensen i Jbf bank og forsikring.

Jbf bank og forsikring har opplevd stor pågang fra nye kunder etter at de etablerte seg med eget kontor på Mo i 2019. Og nøkkelen til suksess handler om tre ulike bedrifter som har samme målsetting: En tett og personlig oppfølging når du som kunde skal treffe viktige avgjørelser.

EN RETT DIALOG

Hvilket er nøyaktig den samme filosofien som Aktiv Eiendomsmegling har lagt til grunn:

– Det dreier seg om en tettest mulig dialog med kundene, sier daglig leder Tomi Christian Johansen.

For enten du skal kjøpe eller selge en bolig, så er du helt avhengig av en megler som er offensiv, har lokalkunnskap og som er i stand til å skape en vinn-vinn situasjon. Et godt bevis på nettopp dette er at Aktiv har gått til topps på Norsk Kundebarometer – sju år på rad.

Saken fortsetter under bildet.PÅ TOPPEN: – Vi er stolte over at Aktiv Eiendomsmegling har gått til topps på Norsk Kundebarometer – sju år på rad, sier eiendomsmegler Tomi Christian Joahnsen.

TRYGT, NÆRT OG TILGJENGELIG

Den tredje partneren i det nye finanshuset er Forsikring Helgeland. Og daglig leder Skjalg Jensen er svært glad for at de nå kan tilby en samlet kompetanse under ett tak:

– Vi er et selskap som håndterer kunder innen privatmarkedet, næringsliv og landbruk. Det som er viktig for oss er å formidle trygghet, nærhet og tilgjengelighet, sier Jensen.

SAMMEN ER VI STERKE

Og når de tre selskapene nå kan opptre samlet er Jensen overbevist om at de kan nå ut til nye kunder og samtidig styrke sin posisjon på Mo.

Saken fortsetter under bildet.DET LILLE EKSTRA: – Det handler om å gi det lille ekstra. Sørge for at du får tilgang til personlig rådgiving av folk som kjenner det lokale markedet, sier finansrådgiver Rolf Martin Jensen i Jbf bank og forsikring.

Som medlemmer av Eika-gruppen har de tre selskapene tømret ut sin filosofi basert på tre avgjørende verdier:

Profesjonell: En langsiktig og redelig strategi som skal sørge for en effektiv leveranse med høy kvalitet.

Kundeorientert: Med utgangspunkt i lokale selskaper skal man tilføre kompetanse og utvikle løsninger og tjenester som skaper merverdi for hver enkelt kunde.

Lagspiller: De lokale selskapene skal være tilgjengelige og bidra til at alle som er en del av familien får dra nytte av erfaringer og kompetanse. Det handle om å spille hverandre gode.

Du kan lese mer om Helgeland Forsikring her.

Du kan lese mer om JBF Mo i Rana her.

Du kan kontakte Aktiv Eiendomsmegling her,