Alt du trenger til fest og hverdag

Nå nærmer det seg jul og dette er alltid høysesong på kaféen, både i lokalene og med tanke på de som vil bestille mat hjem eller til arbeidsplassen.


Tapas, koldtbord, middag eller kaker? Obs Kafé og Minkake.no leverer alt du trenger.

Det som begynte litt forsiktig i 2011, er i dag en populær møteplass over to etasjer med 40 bord i første og 20 bord i andre etasje. Nå jobber det 12 medarbeidere her, inklusive ekstrahjelper og fire kokker med fagbrev.

– Det som har blitt svært populært nå, er tapas-menyen vår, sier kaféleder Bente Løvhaug.

LAG DIN EGEN MENY

For her kan du velge mellom 16 fristende retter når du skal komponere en liten eller stor festaften. Du finner alt fra souvasrull med tyttebær og kremost, lakserull med philadelfiaost, chili og vårløk, karrimarinert scampi og pepperbakt ytrefilet med sennepsaus til buffalo wings i bourbon grillsaus og spekeskinkerull med krydderost og paprika.

– Vi har en jevn strøm med kunder, både private og bedrifter. Det har vært helger hvor vi har hatt seks ulike oppdrag. Det blir travelt, men vi finner alltid en løsning, sier Løvhaug,

ET TILBUD TIL ALLE

Og dette er da også det uoffisielle mottoet til Obs Kafé, det finnes alltid en løsning. Som blant annet et økende fokus på allergier og matintoleranse. Det betyr at kafeen legger stor vekt på å utvikle retter uten gluten og laktose. På lik linje med at de har gode tilbud til de som ønsker vegetariansk mat.

Obs Kafé har registrert en klart økende tendens til at bedrifter gjerne vil avslutte fredagen med en hyggelig samling rundt god mat. Da bestiller de og henter fra vår à la carte.

FRA BUNNEN AV

I tillegg til tapas har kaféen klassiske koldtbord-versjoner og et bredt utvalg av kaker og snitter.

– Folk vet vi lager det meste fra bunnen av, her skal det være hjemmelaget kvalitet med en profesjonell vri, understreker Løvhaug.

Nå nærmer det seg jul og dette er alltid høysesong på kaféen, både i lokalene og med tanke på de som vil bestille mat hjem eller til arbeidsplassen.

– Vi har mange stamgjester her som nesten blir en del av familien. De har sine faste bord og faste tider de kommer på, forteller Løvhaug.

For det er ingen tvil om at kundene stortrives på kaféen og dette passer jo perfekt, da stedets motto er: «Kos deg!»

Det faktum at kaféen har laget et eget lekerom er noe kundene setter pris på og stadig flere barnefamilier tar nå turen innom kaféen som ligger i Mo Handelspark.

FIKS FERDIGE KAKER

Så stopper det selvfølgelig ikke der. Coop har et tilbud til deg som glemte å bake bursdagskaken. Eller som ikke føler for å takle en lukket valnøtt eller kransekake selv. Da går du bare inn på minkake.no og bestiller.

– Det er veldig enkelt, sier butikksjef Tomas Krogh hos Extra Selfors.

På hjemmesiden velger du nøyaktig hvilken type kake du vil ha og i hvilken nærbutikk du vil hente den - Extra, Prix eller Obs. Du kan bestille helt frem til klokken 12:00 dagen før. Dette gjelder også fredag, slik at du kan hente kaken på lørdag.

– Du kan få kaker med bilder som du laster opp selv og du kan på alle måter tilpasse din egen bestilling, sier Krogh.

Så enten det er snakk om bryllup, bursdag, konfirmasjon eller bare litt kos til kaffen, så er minkake.no din garantist for et perfekt resultat - hver gang.