KVALITET I ALLE LEDD: Nøkkelen til suksess er kvalitet i absolutt alle ledd. Du blir aldri bedre enn den siste jobben du leverer og den beste reklamen du kan få er fornøyde kunder. Da vil de gjerne bruke deg på neste oppdrag, sier daglig leder i Klaff AS, Fred Jonny Johansen.

Alt klaffer med de
rette medarbeiderne

Skrevet for Klaff AS
12.02.2019 07:00 - OPPDATERT 12.02.2019 09:09

Trenger du flinke arbeidere? Klaff AS dekker små og store oppdrag – på kort varsel.

– Akkurat nå har vi 70 arbeidere i sving på et titalls prosjekter, sier daglig leder i Klaff AS, Fred Ronny Johansen.

TUNG KOMPETANSE

Han har lang erfaring fra bransjen og i 2012 etablerte han sin egen bedrift. Med egen agent i Romania, henter han dyktige arbeidere innen rør, VVS, elektro, industri og plate/sveis.

– Per i dag jobber vi for en rekke store entreprenører som blant annet GK, Caverion og Bravida, forteller Johansen.

Men han har ikke tenkt å stoppe der. Nå ser bedriften på mulighetene til å komme seg inn på sektorer som tunneler, veiprosjekt og kraftverk med alt fra forskalingssnekkere, betongfolk og maskinførere.

STORE I TROMSØ OG BODØ

Med base på Mo i Rana, har de oppdrag over hele Nord-Norge. De er store både i Tromsø og Bodø. I den sistenevnte byen er de med å bygge det nye rådhuset, de hadde folk i Bryggeri- kvartalet og i Renåsen Park.

– Nøkkelen til suksess er kvalitet i absolutt alle ledd. Du blir aldri bedre enn den siste jobben du leverer og den beste reklamen du kan få er fornøyde kunder. Da vil de gjerne bruke deg på neste oppdrag, sier Johansen.

Saken fortsetter under bildet.

Ny skole: Klaff har mange dyktige arbeidere  i sving under byggingen av Polarsirkelen VGS.–Et spennende prosjekt, sier hjelpearbeider på ventilasjon, Steffen Johansen og rørlegger Ionel Martin.

FLEKSIBEL LØSNING

For kundene er det flere fordeler ved å leie inn fagfolk fra Klaff. De får ned de faste utgiftene, slipper kostnadskrevende ansettelsesprosesser og kan bemanne opp på kort varsel hvis det dukker opp et mer krevende oppdrag.

– Vi tilbyr skreddersydde løsninger som gjør at våre kunder kan konsentrere seg om sin kjernedrift, poengterer Johansen.

EGEN OPPLÆRING

Bedriften har et tett samarbeid med et kurs -og kompetanse- senter, hvor de til enhver tid kan spisse kompetansen til med- arbeiderne. Trenger kunden to ekstra truck-førere, så kan Klaff i løpet av kort tid fremskaffe dette.

Klaff er Miljøtårn-sertifisert, vel vitende om at stadig flere legger vekt på at de skal kjøpe tjenester fra en bedrift som legger vekter på bærekraft og miljø.

SAMARBEIDER MED NAV

Hvilket også reflekteres i det faktum at Klaff nå har begynt å rekruttere folk fra NAV.

– Det er et poeng for oss å bidra til at flere kommer seg inn i arbeidslivet og dette er noe vi så langt har hatt meget god erfaring med, sier Johansen.