På utsiden har BK Byggmester valgt å gå for vedlikeholdsfrie kledninger fra MøreRoyal og aluminiums-kledde vinduer for å minske vedlikeholdsbehovet.

B.K Byggmester bygger solide boliger som varer

-Vi legger vekt på solide bygg og best mulig kvalitet.


BK byggmester bygger robuste og solide hjem som tåler forholdene på Helgeland. Den lokale tømrerbedriften er opptatt av kvalitet i alle ledd, og bygger hus som skal vare.

BK Byggmester har en stolthet for å bygge hjem i distriktene. Fra første spiker til siste finpuss før overtakelse er tømrerbedriften inne for å sikre at alt lever opp til den standarden de har satt. For kjøperen utgjør det en trygghet hvis noe skulle oppstå etter overtakelse. En fellesnevner i boligene som vi bygger, er at de skal ha minst mulig vedlikehold for de som flytter inn, forteller daglig leder Bjørn R. Kristiansen.

-Vi legger vekt på solide bygg og best mulig kvalitet. Det legges til rette for et tillitsforhold mellom oss og kunden når vi leverer i fra oss ett produkt, slik at det blir minst mulig reklamasjoner i ettertid. Vi har også alltid inne Verdi Eiendomsstakst AS som utfører en ekstra og nøyd kontroll før vi sier oss fornøyd. sier en stolt Kristiansen.

Et godt produkt fører til fornøyde kunder

Per og Gerd Pedersen er ett ektepar som har nytt godt av kvalitetsarbeidet og produktet som BK Byggmester har levert. For litt over ett år siden flyttet de inn i sin flunkende nye leilighet i Thora Meyers gate. Den avgjørende faktoren som spilte inn, var en kombinasjon av kvalitetsmaterialet som ble brukt og den vedlikeholdsfrie kledningen på huset.

-Før vi flyttet hit bodde vi de siste 50 årene i Dunderlandsdalen i et hus som vi selv har restaurert mye på. Der gikk det mange timer til vedlikehold, og vi kjente at tiden var inne for å finne et hjem som i mindre grad krevde dette. I tillegg er leiligheten romslig, og vi har et stort uteområde med egen inngang, forteller de.

Følte seg hjemme med én gang

Per og Gerd forteller om de funksjonelle løsningene som har gjort at de følte seg hjemme med nesten med én gang. Vannbåren varme i alle gulv gjør at temperaturen blir jevn, og det var også ett krav for ekteparet. Leiligheten har blitt til et trivelig hjem, med store vinduer som gir gjennomlys.

Ekteparet Gerd og Per Pedersen er fornøyde med leiligheten de kjøpte for ett år siden. Boligen har en gjennomgående høy kvalitet, og er veldig funksjonell, forteller de.

-Vi er veldig fornøyde med leiligheten, og merker at alt er for seg gjort. BK Byggmester bruker kanskje ikke de billigste materialene, og det merkes av den gjennomgående høye kvaliteten i alt som er gjort her. Vi har også lagt merke til at bygget er godt lydisolert, så vi opplever veldig lite støy, forteller det fornøyde ekteparet.

Flere boligprosjekter

BK Byggmester har flere prosjekter i vinden, og har snart ferdigstilt fire leiligheter i Myravegen. De sentrale leilighetene er mellom 90 kvm – 130 kvm. Bygget har den samme høye kvaliteten, og vedlikeholdsnivå som boligen i Thora Meyers Gate. Ansvarlig eiendomsmegler Susanne M. Dahle, forteller at det er attraktive boliger.

–Boligområdet ligger sentralt, men i en rolig del av sentrum. Dette er romslige leiligheter med gjennomtenkt planløsning, gode kvaliteter og fin finish på arbeid som er gjort. Det er heis i bygget, og alle leilighetene har stor balkong, bod og garasje. Selv om det er en flermannsbolig er bygget planløst på en slik måte at man opplever å få privatliv, forteller eiendomsmegler Susanne M. Dahle.