HØY KVALITET – LAVE PRISER:  – Vi på Power er stolte over å kunne levere kjøkken av høy kvalitet, men samtidig til priser som ligger godt under tilsvarende modeller fra andre leverandører, sier Camilla Braseth hos Power på Mo.

Billige og gode kjøkken

Skrevet for Power Mo i Rana
23.06.2020 22:00

Norges raskest voksende elektronikk-kjede tilbyr nå billige kjøkken med topp kvalitet.

– Jeg møter stadig folk som blir overrasket over at vi selger kjøkken, sier Camilla Braseth hos Power på Mo.

40 PROSENT BILLIGERE

Det er samarbeidet med kjøkken-giganten Norema som har gjort at Power har kommet opp med kraftfulle flatpakke-løsninger som er svært konkurransedyktige på pris.

– Vi ser at vi ofte ligger 40 prosent under prisene på tilsvarende kjøkken, sier Braseth.

Saken fortsetter under bildet.

FIKSE LØSNINGER: Temperert vinskap med lys er blant detaljene som gir kjøkkenet et ekstra løft.

NØYE KONTROLLERT

Norema har produsert kvalitetskjøkken i over 70 år, og er en av de mest kjente merkevarene i det norske kjøkkenmarkedet. Alle Norema-kjøkken produseres i Skandinavia og gjennomgår streng kvalitetskontroll før de forlater fabrikken.

Spon til fronter, skap og benkeplater kommer alltid fra anerkjente, europeiske leverandører. Det samme gjelder alle mekaniske deler, som hengsler og skinnesystemer. Kjøkkenkomponentene gjennomgår kontinuerlige tester for å sikre at de alltid er i samsvar med forventet kvalitet.

Saken fortsetter under bildet.

KAFFE-MASKINER: I dag finnes det et bredt utvalg av ulike typer kaffemaskiner som både gir topp resultat og som fungerer som flotte design-elementer.

HVILKEN STIL LIKER DU?

I dag kun du velge mellom ulike stilarter når du skal velge kjøkken. To av hovedretningene er moderne og tradisjonelt.

Det moderne kjøkkenet kjennetegnes av:

 • Elegant
 • Enkelt
 • Strømlinjeformet
 • Minimalistisk
 • Luksuriøst

Det tradisjonelle kjennetegnes av:

 • Rikt
 • Koselig
 • Varmt
 • Rustikk
 • Romantisk

LETT Å BYTTE HVITEVARER

Når vi vet at det i snitt byttes hvitevarer to ganger før det investeres i et nytt kjøkken, er det veldig praktisk at Norema følger standardmål. Det gir deg muligheten til erstatte integrere hvitevarer i den kjøkkenløsningen du velger – når det er behov for det.

Saken fortsetter under bildet.

 VELG DIN STIL: Håndtak er ikke bare håndtak. Nå kan du velge nettopp den versjonen som du synes fungerer best.

– Dette betyr igjen at våre kjøkken er trygge investeringer på langt sikt, sier Braseth.

ALT PÅ ETT STED

Så blir også en ekstra fordel at Power fra før er meget store på hvitevarer. Dette betyr igjen at kjeden kan sørge for en optimal kombinasjon av kjøleskap, frysere, ovner og selve kjøkkeninnredningen.

Saken fortsetter under bildet.

 SORT ER KULT: Stekeovner i sort er populære og nå får du også avanserte dampovner som i tillegg kan fjernstyres fra din smarttelefon.

– Det at kundene får det meste de trenger på ett sted er noe vi vet de setter pris på, sier Braseth.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR BUTIKK: – Vi opplever at stadig flere setter pris på at vi også kan levere god kjøkkenløsninger, sier Camilla Braseth hos Power på Mo.

EGET TEGNEPROGRAM

Power har utviklet et eget tegneprogram som du kan laste ned for å lage dine første skisser av hvordan du vil at kjøkkenet ditt skal se ut.

– I neste omgang kan jeg komme med innspill for å forklare hvorfor det eventuelt er nødvendig med endringer, både av plasshensyn og med tanke på en effektiv arbeidsflyt, sier Braseth.