Daglig leder Bjørn-Åge Zakariassen i den nyåpnede butikken til HTH Kjøkkenforum ønsker deg velkommen til stilig kjøkkendesign og smarte løsninger.

Bjørn-Åge tar dansk kjøkkengigant til Mo

HTH Kjøkkenforum åpnet nesten 400 kvadratmeter stor butikk i Rana. – Det gjør vi fordi vi har stor tro på alt som skal skje i Rana framover, sier daglig leder Bjørn-Åge Zakariassen.

Den danske giganten har såpass stor tro på kundene i Mo i Rana og alt som skal skje av utvikling her, at de begynte å saumfare byen etter riktig person som kunne drive for dem her. Det fant de i Bjørn-Åge Zakariassen. Med erfaring som butikksjef hos Elkjøp og Power, hvor han også var med på å bygge opp deres respektive kjøkkenavdelinger, har han nå tatt steget videre: I begynnelsen av september ønsket han og kollegaene velkommen til en splitter ny og 400 kvadratmeter stor HTH kjøkkenbutikk.
 
NYE OPPLEVELSER
– Jeg vil prøve å gi ranværingene en annerledes og ny kjøkkenopplevelse – og gjerne vise de løsninger de ikke har tenkt på.
 
Zakariassen gleder seg til å ta imot nåværende og fremtidige ranværinger i sin helt egne butikk.
 
– Her blir du møtt av en masse forskjellige og flotte kjøkken, og en hyggelig betjening. Enten du er i idéfasen eller er klar til å kjøpe kjøkken er du velkommen hit til en hyggelig kjøkkenprat.

Butikkmedarbeider Marius Klæbo ved ei av baderomsinnredningene du kan se. HTH Kjøkkenforum leverer også løsninger til vaskerom og skyvedørsgarderober.
UTALLIGE MULIGHETER OG PRISKLASSER
Zakariassen forteller at HTH har et stort utvalg som gir utallige muligheter i alle prisklasser.
 
– HTH har utrolig mange løsninger og kjøkkentyper som tilfredsstiller utrolig mange behov. Det har noe til alt fra kunden med hybel han skal leie ut, til kunden som skal ha et større kjøkken i sitt nybygde eller oppussede hjem. HTH skal ha noe for alle.
 
SE PÅ OG TA PÅ
I butikken ønsker han å få vist fram mest mulig av det brede spekteret som HTH kan skilte med innenfor kjøkkenløsninger, fronter og benkeplater. 

– Jeg tror mange som kommer hit, vil se løsninger de ikke har sett før eller visste om. Selv om mange bruker nettet i dag for å få inspirasjon, eller til å se hvilke farger og overflater som finnes, så blir det noe helt annet å komme hit og se og ta på produktene, mener Zakariassen.
 
INNOVATIVE LØSNINGER


Det bør absolutt være muligheter for at en og annen kunde som kommer inn hos Zakariassen og kollegaene hans, kjenner på en wow-opplevelse. HTH har et eget konsept hvor fokuset er smarte, innovative og plasseffektive løsninger. Et av disse som du kan se, prøve og ta på i butikken på Mo, er ei smart hjørneløsning som de kaller Corner Move ID.
 
– ID-konseptet er spesielt hos HTH. Det forandrer seg hele tiden i takt med folks vaner og behov, og ut fra det lager HTH smarte løsninger, forteller Zakariassen.
 
 
"DET MÅ KUNNE GJØRES BEDRE"
Og etter å ha laget og levert kjøkken i over 50 år, bør vi som kunder kunne være rimelig sikker på at dansken vet hva som gjelder, rører seg og kommer på området. HTH kjøkkenforum, som er det hele og fulle navnet, er nemlig tuftet på filosofien «Det må kunne gjøres bedre». I 1966 grunnla brødrene Hans Henning og Tonny Haahr «HTH Køkkener». Som håndverkerne hadde de arbeidet med kjøkken for andre leverandører, men var ikke imponerte. Det mente det var potensiale til å kunne gjøre dette bedre. Etter å ha produsert danske kvalitetskjøkken i mer enn 50 år, må man vel kunne slå fast at de hadde rett. I dag har HTH Kjøkkenforum butikker i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Island og Færøyene. Deres siste tilskudd er altså Zakariassen sin butikk i Langneset på Mo.


 
FORNØYDE KUNDER
– Tidligere undersøkelser viser at HTH skårer høyt på kundetilfredshet. De er kjent for å ha mye stilig design, mange muligheter og løsninger ingen andre har. Vi skal tilby det lille ekstra og strekke oss langt for å finne ei god løsning på det meste, sier eier og daglig leder Bjørn-Åge Zakariassen.
 
HTH Kjøkkenforum leverer også løsninger til bad, vaskerom og garderobe. Noen innredninger kan bestilles som flatpakker, men i hovedsak leverer HTH ferdige skrog. Leveringstiden er fra to til seks uker. I tillegg til privatmarkedet, leverer de til byggeprosjekter og bedrifter.