Daglig leder og medeier Andreas Lund i Helgeland Bolig på det han beskriver som taket av Rana: Hammeren Boligpark.

– Bo på taket av Rana

Skrevet for Helgeland Bolig
06.06.2021 14:55

På Hammeren i Rana er en ny boligpark i ferd med å reise seg. Her ligger alt til rette for et fantastisk miljø.

Her er det luft mellom byggene, lang solgang og prisbildet er gunstig.

Daglig leder og medeier Andreas Lund i Helgeland Bolig viser stolt fram deres nye og innholdsrike boligprosjekt. På Hammeren i Rana er en ny boligpark i ferd med å reise seg i naturskjønne omgivelser. Hammeren Boligpark består av rekkehus, leilighetsbygg og tomter til eneboliger.

 

 

Bolig til alle aldersgrupper

– Her er det boligtyper tilpasset alle aldre, generasjoner og livets faser. Det er artig å oppleve at vi allerede ser hele spekteret av aldersgrupper blant kjøperne og de som er interesserte i å flytte hit, forteller Lund.

Per i dag er det oppført totalt 11 enheter i boligparken, disse enhetene er fordelt på eneboliger, leiligheter og rekkehus. Allerede til høsten starter byggingen av neste rekkehus! Totalt er det planlagt og regulert inn 52 enheter i boligparken.

– Leilighetsbyggene våre har kun to etasjer, men vi har likevel valgt å ha heis. Det er det ikke mange to-etasjes bygg som har, sier Lund.

 

 

Lang solgang

Andre ting som ikke er overlatt til tilfeldighetene er retningen som balkongene har:

– Vi har bevisst snudd alle bygg slik at alle boligene skal få lengst mulig solgang. Vi har også vært veldig bestemte på at byggene ikke skal stå for tett. Det skal være luftig her, sier Lund.

Det er både luftig og landlig i Hammeren boligpark. Det første som slår deg er en 360 graders panoramautsikt mot blant annet Mofjellet og Snøfjellet. Det er kort vei til turstier, Klokkerhagen og Mofjellet. Likevel er du kun en 10 minutters kjøretur fra sentrum.

– Jeg mener at Hammeren er ei skjult perle i Rana, sier Lund.

Han mener at alt ligger til rette for et fantastisk miljø i Hammeren Boligpark:

– Her får du Ranas lengste solgang, grønne lunger, lekeplasser og alle aldersgrupper blant beboerne.

 

 

Kom på visning

Det er mulig å komme på visning i leilighetsbygget nå. Du som er interessert i dette, kan kontakte REDE Eiendomsmegling ved megler Susanne Møgster Dahle.

Hammeren Boligpark består av 13 eneboligtomter, 15 eneboliger i rekke og fire leilighetsbygg. Du kan lese mer om Hammeren Boligpark og finne priser på de ulike boligtypene og tomtene på nettsiden hammerenboligpark.no

 

 

 

Stilfult: Her fra visningsleiligheten i leilighetsbygget. Leilighetene kommer i ulike størrelser. En interiørdesigner har valgt ut fargene og innredningene, men kommer du tidlig inn i prosessen kan du gjøre flere endringer.

 

 

 

KJØPERE I HAMMEREN BOLIGPARK

Rekkehus: 

Kirsti og Tove Hasselberg foran det som blir deres nye hjem i løpet av juni.

Kirsti Hasselberg

Hvor bodde du før du flyttet til Hammeren Boligpark?

Vi bodde på Nevernes, tre mil nord for Mo.

Hvorfor kjøpte du i Hammeren Boligpark?

Vi ønsket å flytte mere sentralt og blant annet få mindre kjøring i forbindelse med jobb. I tillegg ønsket vi å bruke fritiden på andre ting enn å vedlikeholde mange bygninger. Da Hammeren Boligpark annonserte sitt tilbud var valget enkelt. Det var midt i blinken for oss. Veldig sentralt, samtidig som det er landlig og vakkert her oppe. Ryddig prosess hele veien med stor velvilje fra utbygger.

Hva gleder du deg mest til med å flytte til Hammeren Boligpark?

Å få flytte rett inn i et helt nytt hus, slippe å tenke på vedlikehold eller oppussing på mange år, blir fantastisk. Vi gleder oss.

 

Leilighetsbygget: 

Ernst Jensen

Hvor bodde du før du flyttet til Hammeren Boligpark?

Vi har bodd i Hammerveien 84 siden vi bygde huset vårt i 1964. Kun 200 meter fra Hammeren Boligpark.

Hvorfor kjøpte du i Hammeren Boligpark?

Vi har lenge tenkt å kjøpe leilighet i borettslag, for at det er enklere. Vi vurderte å flytte til byen, noe vi egentlig ikke hadde lyst til. Vi trives aller best på Hammeren, så når sjansen bydde seg her, slo vi til med en gang. I tillegg har vi to barn og barnebarn rett i nærheten.

Hva gleder du deg mest til med å flytte til Hammeren Boligpark?

Vi får det lettvindt med luftig og fin utsikt, varme i gulvet og heis opp til andre etasje der leiligheten vår på et plan er. Vi slipper vedlikehold, snømåking og klippe gresset.

 

Eneboliger: 

Aleksander Johansen

Hvor bodde du før du flyttet til Hammeren Boligpark? 

I Storgata på Gruben.

Hvorfor kjøpte du i Hammeren Boligpark? 

Ønsket et nytt hus, ikke mange eneboliger som blir ferdigbygd på Mo. Kjenner folk i nærområdet.

Hva gleder du deg mest til med å flytte til Hammeren Boligpark? 

Få flytte inn i noe nytt. Komme seg unna bilstøyen i Storgata. Interessant å få se utviklingen i boligområdet.