Hytte i malmfuru med lite fotavtrykk. Hyttemodellen V1.

Boliggigant etablerer seg på Helgeland

Hus- og hytteleverandøren Boligpartner blir nå tilgjengelig for deg på Helgeland som planlegger eller vurderer å bygge hus eller hytte.

– Boligpartner har utrolig flotte og tiltalende hus og hytter, sier daglig leder Gøran Sørnes i Vinkel Byggservice AS. Han startet det lokale byggefirmaet så sent som i 2020. Nå er de ni ansatte og tenker å utvide staben. Selv er Sørnes både tømrer og takstmann, og nå er han også Boligpartner sin samarbeidspartner og leverandør på Helgeland.

– Ekspanderingen som er i ferd med å skje på Mo og i regionen, gjør det veldig interessant for Boligpartner å etablere seg her. De er allerede en stor leverandør på landsbasis.

 

Den splitter nye husmodellen Troia.

 

Enten du drømmer om hus eller vet at du skal bygge, oppfordrer Sørnes deg til å kontakte han tidlig.

– Det viktig å komme i gang med en god kartleggingssamtale, slik at vi får matchet dine behov og ditt budsjett med riktig bolig.

 

Skreddersyr boligene

Boligpartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet. Designet varierer mellom herskapelige stil, nostalgisk stil, moderne design eller funkisstil. Boligene leveres som byggesett eller nøkkelferdige boliger.

 

Luftig sjøhytte med plass for din fritid. Hyttemodellen Sailors Nest.

 

– Vi tilpasser og skreddersyr gjerne våre hus og hytter slik at de passer perfekt til dine ønsker, behov og til tomten de skal bygges på. Det er selvfølgelig også mange muligheter til å gjøre endringer innvendig i boligene, forteller Sørnes.

I en prosess med Boligpartner skjer følgende faser:

  • Rådgivning: BoligPartner gir deg råd gjennom hele prosessen, fra valg av husmodell til tilpasninger og byggesøknader. Før kontrakten signeres, setter de opp en økonomisk plan som viser alle kostnadene i byggeprosjektet.

 

  • Tilpasning av ditt hus: Når du har funnet husmodellen du liker, tilpasser Boligpartner gjerne huset inn- og utvendig, slik at det blir helt optimalt for deg og din familie. De har både boligkonsulenter og arkitekter som er klare til hjelpe deg med dette.

 

  • Papirarbeid: Byggesøknader og skjemaer som må fylles ut før spaden kan settes i jorda, fikser de gjerne for deg.

 

  • Huset ditt produseres og settes opp: Kjøper du et nøkkelferdig hus av Boligpartner, så styrer de gjerne hele byggeprosessen for deg. Når snekkeren, rørleggeren og elektrikeren skal inn, er dermed noe du ikke trenger å tenke på. Med en klar fremdriftsplan kan du følge prosessen trygt fra sidelinja, og har du spørsmål er byggelederen bare en telefon unna.

 

  • Overlevering av ditt nye hjem: Når huset er ferdig skaffer Boligpartner alle ferdigdokumenter og attester. Dere tar også en befaring sammen for å avdekke eventuelle avvik ved huset som må rettes opp. Ett år senere kommer de tilbake for å kontrollere at alt fortsatt er i orden. Boligpartner har vi det fulle reklamasjonsansvaret i fem år.

Når huset er ferdig skaffer Boligpartner alle ferdigdokumenter og attester. Dere tar også en befaring sammen for å avdekke eventuelle avvik ved huset som må rettes opp. Ett år senere kommer de tilbake for å kontrollere at alt fortsatt er i orden. Boligpartner har vi det fulle reklamasjonsansvaret i fem år.

– Jeg synes at Boligpartner har et fantastisk bra konsept og et godt kvalitetssystem. Det var blant grunnene til at vi ønsket å være deres forhandler og partner på Helgeland. De har et godt, digitalt og moderne system for å ivareta tegninger og det som skjer på byggeplassen, og alt vi gjør i byggeprosessen dokumenteres i ett system. Det gjør det enkelt og oversiktlig for alle parter, sier Sørnes.

 

Null svinn og avfall

Boligpartner har et stort fokus på miljø. De har landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon og leverer utelukkende trehus. Materialene kommer fra trær som hogges i Norge. Slik jobber de med gjenvinnbare og kortreiste produkter. De jobber også etter ren byggeplass-prinsippet: Det skal bli minst mulig kapp, støv og avfall når de setter opp et hus eller ei hytte.

 

Husmodellen Padova.

 

– Alle deres byggesett leveres med ferdig kappet og tilpasset trevirke, såkalt precut. Men Boligpartner har tatt dette et steg lenger, og frest ut spor i treverket, rundt vindu, bjelkelag og stendere. Alt stemmer på millimeteren, og når da i tillegg materialene er merket og pakket logisk, går monteringen enklere og raskere. Det blir null svinn og rester av plank som må kastes.

 

Klar for en boligprat

Nå er Sørnes klar for en boligprat med deg som går med hus- eller hytteplaner på Helgeland.

 

Funkishus. Husmodellen Milano.

 

– Boligpartner får ofte tilbakemeldinger om at designet de har på hus, hytter og leilighetsbygg er utrolig tiltalende og flott. Jeg oppfordrer folk til å gå inn å se på nettsiden deres og se selv, sier han.

De to siste årene har Boligpartner vært blant de ti største hus- og hytteleverandører i Norge. 

La deg bli inspirert her