SENTRUMSNÆRT OG MODERNE: De to leilighetene i Thora Meyers gate blir sentrumsnære boliger med svært høy standard. – Her kunne jeg godt ha tenkt meg å bo selv, sier Bjørn R. Kristiansen.

Boliglykke i sentrum

Skrevet for BK BYGGMESTER AS
10.07.2020 13:33

Nå kan du sikre seg sentrumsnære leiligheter med topp kvalitet.

– For å si det sånn, jeg er nok litt snekkernerd, og vil at kvaliteten skal være optimal, sier daglig leder Bjørn R. Kristiansen i BK Byggmester AS. Trenger du en bolig nå, står det to leiligheter klare i Thora Meyers gate, organisert som et mini borettslag.

KVALITET I ALLE LEDD

Her er det sørget for ekstra takhøyde, satt inn Wall2Paint-plater som er mer solid enn gips og det er lagt Fermacell-huntonplater i gulvet som gjør at den vannbårne varmen blir bedre fordelt under eikeparketten fra topp-produsenten Kährs. Dette er også store boliger med 180/200 kvadratmeter i totalareal.

Det betyr at dette ikke blir de billigste leilighetene, prislappen ligger rundt sju til åtte millioner kroner. Men da får du også en sentrumsnær høykvalitetsbolig med garasje og kjøkkenløsning fra Drømmekjøkken.

Saken fortsetter under bildet.

FIRE NY LEILIGHETER: Her, i Myraveien, kommer det fire nye leiligheter, organisert som et borettslag. – Dette er et prosjekt vi virkelig har tro på og det skal være innflyttingsklart rundt St. Hans neste år sier Bjørn R. Kristiansen.

NYTT I MYRAVEIEN

Rundt St. Hans neste år kommer det i tillegg fire leiligheter i Myraveien, drøye 600 meter fra sentrum. Størrelsen er fra 90 til 120 kvadratmeter, alle har balkong og bygget har heis. Prisen er fra fem millioner kroner og opp. Den største leiligheten har også en 40 kvadratmeter stor takterrasse.

– I utgangspunktet har bygget en høy kvalitet, men her er det også muligheter for tilvalg når det gjelder, dører, gulv og interiør på kjøkken og bad, sier Kristiansen.

Bygget har Royal kledning og aluminiumsvinduer, alt med tanke på at vedlikeholdskostnadene skal holdes nede. Det er vannbåren varme i alle gulv og kjøkkenet kommer fra Drømmekjøkken med hvitevarer AEG og Siemens.

BRED PORTEFØLJE

I tillegg til disse prosjektene jobber BK Byggmester med fire eneboliger i Orreveien, i tillegg til at de har alt av jobber som befaring, tegning, nybygg, rehabilitering, ombygging og restaurering.

– Vi er også godkjente som energirådgivere. Det betyr at vi kan bistå folk med å rigge boligen slik at den både kvalifiserer for tilskudd og en lavere boligrente i banken, sier Kristiansen.

Saken fortsetter under bildet.

SNEKKER-NERD: – Ja, jeg er nok litt nerd. For oss er det kvalitet et ord vi tar på alvor og denne leiligheten er et godt bevis på hva vi mener, sier daglig leder Bjørn R. Kristiansen i BK Byggmester AS . 

Og at boligeierne på Mo bryr seg om husene sine har selskapet med ni ansatte virkelig fått erfart etter at påsken var over:

– Det har strømmet inn med oppdrag innen oppussing og rehabilitering, sier Kristiansen.

BRENNER FOR FAGET

BK Byggmester er et firma med et bankende hjerte for tømrerfaget og har ikke noe ønske om å bygge mye og fort:

– Vi skal stå inne for alt og det skal være kvalitet i absolutt alle ledd. Det betyr at firmaet stiller store krav til medarbeiderne, blant annet at de må være lokalt bosatt, og skatte til nærområdet. Og for å sikre seg tilgangen til gode fagfolk, har de et eget lærlingeprogram, sier Kristiansen som også vil trekke frem det gode samarbeidet med og støtten fra Helgeland Sparebank som en lokal partner.

Du kan lese mer om BK Byggmester AS her.