VANTE FOLK: Her er Glør i full gang med å utføre service på en av ovnene til Ferroglobe. Lang erfaring og inngående kunnskap til kravene i ulike bransjer gjør at selskapet kan levere kostnadseffektive og sikre løsninger.

Brenner for jobben

Skrevet for glør
12.12.2019 19:36

De står klar til å rykke ut når det trengs. Medarbeiderne i Glør er din garantist for at jobben blir utført med høy kvalitet, raskt og trygt.

– For å si det rett ut; vi har et ekstremt fokus på helse, miljø og sikkerhet, sier konstituert daglig leder Tommy Svartvatn i Glør.

SIKKERHET I HØYSETET

Selv har ti års erfaring fra offshore-bransjen i Stavanger og han ble overrasket over det høye HMS-nivået da han kom hjem til Mo.

– Og dette er jo veldig bra. Før kunne du dra rundt med et sveiseapparat bak i bilen og få jobber. Nå kreves det en helt annen dokumentasjon og kvalitetssikring.

Saken fortsetter under bildet.

 MANGE PLANER: Konstituert daglig leder i Glør, Tommy Svartvatn, er sikker på at selskapet har gode muligheter til å kapre nye markedsandeler i årene som kommer.

TUNG OG SOLID KOMPETANSE

Glør er resultatet av en sammenslåing av HK Sveis og Ranasmia. Det betyr at dette er en bedrift med tung og solid kompetanse innen alt som skal sveises, maskineres, herdes eller smies.

– Det handler veldig mye om å finne ut hva som er kundenes behov og så tilpasse seg til dette. Så må vi også dokumentere at vi er effektive og kostnadsbevisste. Våre kunder skal aldri betale mer enn det som er nødvendig, sier Svartvatn.

Et sentralt stikkord her er tillit. Hvilket er noe det tar langt tid å bygge opp. Og Svartvatn og Glør er fullstendig klar over at du aldri er bedre enn den siste jobben du utførte.

TILBYR FAGLIG SKREDDERSØM

Med kunder i alle grupper, fra små familiebedrifter til tunge, internasjonale konsern, er Glør levende opptatt av at de kan tilby skreddersydde løsninger. Og det gjelder enten det handler om plastkledning av vegg og tak, påleggssveising av slitasjeutsatte deler, innvendig spiralsveising i rør eller utleie av garvede fagfolk som sørger for at en vedlikeholdsstans blir gjennomført så kostnadseffektivt som mulig.

Saken fortsetter under bildet.

LANG ERFARING: Glør er resultatet av en sammenslåing av HK Sveis og Ranasmia. Det betyr at dette er en bedrift med tung og solid kompetanse innen alt som skal sveises, maskineres, herdes eller smies.

Glør sørger også for at de alltid har det som trengs av påkrevde og oppdaterte sertifikater. Bedriften legger til rette for at medarbeiderne får en kontinuerlig faglig påfyll og akkurat når har de tre arbeidsledere på kurs i Tromsø for å sikre en høyest mulig standard.

SPENNENDE FREMTID

Selv om Glør har en solid posisjon i dagens marked, er de hele tiden på jakt etter nye muligheter, nye posisjoner.

– For å si det sånn, fremtiden er lys og vi har flere konkrete planer som kan utvikles til å gi bedriften enda flere bein å stå på. Og da trenger vi flinke folk. Så hvis det er noen som har lyst til å bli med på laget, så  er det bare å ta kontakt, sier Tommy Svartvatn.