SENTRUMSNÆRT OG MODERNE: De to leilighetene i Thora Meyers gate blir sentrumsnære boliger med svært høy standard. – Her kunne jeg godt ha tenkt meg å bo selv, sier Bjørn R. Kristiansen.

Bygger hus med sjel

Skrevet for BK BYGGMESTER AS
25.02.2019 19:00

– Denne leiligheten blir så bra at jeg fikk lyst til å flytte inn selv.

Daglig leder Bjørn R. Kristiansen i BK Byggmester AS kikker seg rundt i den 140 kvadratmeter store leiligheten i Thora Meyers gate. Håndverkerne er i innspurten på prosjektet som blir et mini borettslag med to leiligheter. Og her er det ikke spart på noe:
 
OPTIMAL KVALITET
– For å si det sånn, jeg er nok litt snekkernerd, og vil at kvaliteten skal være optimal, sier Kristiansen.
 
Hvilket betyr at man har skaffe ekstra takhøyde i leiligheten, satt inn Wall2Paint-plater som er mer solide enn gips og det er lagt Fermacell-huntonplater i gulvet som gjør at den vannbårne varmen blir bedre fordelt under eikeparketten fra topp-produsenten Kährs.
 
Det betyr at dette ikke blir de billigste leilighetene, prislappen ligger rundt sju til åtte millioner kroner. Men da får du også en sentrumsnær høykvalitetsbolig med garasje og kjøkkenløsning fra Drømmekjøkken.

Saken fortsetter under bildet.

SNEKKER-NERD: – Ja, jeg er nok litt nerd. For oss er kvalitet et ord vi tar på alvor og denne leiligheten er et godt bevis på hva vi mener, sier daglig leder Bjørn R. Kristiansen i BK Byggmester AS .   

DE FIKSER ALT
BK Byggmester AS er et firma som løser det meste. De tar på seg befaring, tegning, nybygg, rehabilitering, ombygging og restaurering. Hele tiden er alt tuftet på en ekte kjærlighet til tømrer-faget.
 
 – Vi vil ikke bygge mye og fort. Vi skal stå inne for alt og det skal være kvalitet i absolutt alle ledd. Det betyr at firmaet stiller store krav til med- arbeiderne, blant annet at de må være lokalt bosatt, og skatte til nærområdet. Og for å sikre seg tilgangen til gode fagfolk, har de et eget lærlingeprogram.
 
SPENNENDE PROSJEKTER
Et annet spennende prosjekt er fire nye leiligheter i Myraveien, boliger fra 60 til 110 kvadratmeter med to og tre soverom. I tillegg er de i gang med å planlegge fire 120 kvadratmeter store eneboliger på Båsmoen, hvor det også blir mulig for kundene å legge inn egeninnsats.
 
Som medlem i Systemhus-kjeden er BK Byggmester sikret tilgang til gode alliansepartnere og gunstige innkjøpsordninger. Og nå skal de også pusse litt opp i sitt eget hovedkvarter i Mellomvika.
 
– Blant annet skal vi lage et eget show-room som gjør det mulig for kundene å ta og føle på parketten og de ulike løsningene vi tilbyr, sier Kristiansen.