Din stil og dine behov settes først hos Fagmøbler

-En tur gjennom butikken vår skal få tankene til å vandre litt,skape interiørglede og gi inspirasjon


Bistår kunden med å skape sitt eget hjem

Fagmøbler Mo i Rana har gått i dybden av det de driver med og kan nå skilte med to ferdigutdannede interiørkonsulenter. Det betyr at de i enda større grad enn tidligere kan lose kunden gjennom jungelen av trender og muligheter, avdekke deres behov og finne løsninger som harmonerer med kundens personlige stil.

Lisbeth Engevik og Linda Svaleng har begge tatt videreutdanning som interiørkonsulenter. Fra før av har de begge lang og bred erfaring innenfor bransjen, men litt faglig påfyll gjør alltid godt.

Interiørkonsulentene Lisbeth Engevik og Linda Svaleng bistår kundene i både store og små innredningsprosjekter.

-Som interiørkonsulenter hjelper vi kunden med å se det helhetlige bildet når de står midt opp i alle valg som skal tas for eksempel ved flytting til ny leilighet, oppussing hjemme eller innredning av hytta. Her kan vi komme inn med analyse, råd og veiledning på alt fra fargevalg på vegg til form, farge og størrelse på sofa, og på denne måten hjelpe kunden å skape ett rom som er godt å være i, forteller Lisbeth.

Skaper harmoni i hjemmet

Interiørkonsulentene forteller at de kan bistå på både store og små prosjekter. Ved for eksempel innredning av leilighet har kundene ofte med seg målsatte planskisser, gulv- og fargeprøver som konsulentene jobber ut ifra.

Utstillingene skal ta kunden på en reise gjennom trender og stiler slik at de kan bli inspirert.

-Da blir vår oppgave å sette sammen et innredningsforslag hvor alle elementer harmonerer, som tar høyde både for det praktiske og det estetiske i tråd med kundens ønsker og behov.

God kundeveiledning er noe som settes høyt på Fagmøbler, ikke bare av interiørkonsulentene.

-Det er viktig for oss alle å gi kunden en god opplevelse både i butikk og gjennom kjøpsprosessen. Vi strekker oss langt for å være best på service i alle ledd, sier Linda som forteller videre om Modulbyggeren, et verktøy på fagmobler.no som visualiserer alle Fagmøblers modulsofasystem i 3D.

-Det er fint å kunne visualisere hvordan sofaen blir i akkurat det rommet man ønsker at den skal stå i. I noen tilfeller er det utfordrende å se for seg hvordan det blir i realiteten, og derfor bruker vi dette verktøyet hyppig. Her kan vi bygge opp rommet og i tillegg tilpasse møbelet på størrelse, stiluttrykk, tekstil og komfort, sier Linda.

En fysisk reise gjennom trender og stiler

Å ta seg en tur i butikken som ligger i Mo sentrum gir en inspirerende opplevelse. Det er tydelig at utstillingene lages med omhu, og at de har et godt øye for detaljer.

Fagmøbler Mo i Rana har som mål om å hjelpe kunden med å skape et rom som er godt å være i.

-Vi legger flid i utstillingene våre, og syns det er gøy å lage miljøer hvor vi setter sammen elementer som understreker de ulike stilretningene. En tur gjennom butikken vår skal få tankene til å vandre litt,skape interiørglede og gi inspirasjon, forteller Lisbeth.

Tar vare på kundene og møblene

Fagmøbler har et bredt sortiment og tilbyr møbler i ulike stilretninger og prisklasser. Spekteret går fra kvalitetsmøbler fra danske Skovby, norske Stordal Møbler og svenske Conform til enklere varianter som passer godt til ungdomsrommet eller hybelen. Uansett hvilket møbel man velger er gjengen på Fagmøbler opptatt av å informere om riktig vedlikehold av akkurat ditt møbel for at du skal ha glede av det lengst mulig.

Det legges mye arbeid i de flotte utstillingene som står i butikken på Mo-senteret.

-Når man har investert i ett nytt møbel er jo de fleste opptatt av at det skal holde seg fint så lenge som mulig. Da er det essensielt med riktig vedlikehold. Det finnes ulike vedlikeholdsprodukter for de ulike typer møbler, og vi hjelper kundene mer enn gjerne med å finne de produktene som holder deres møbel fint lengst mulig, avslutter interiørkonsulentene.